Cepnet Rezaleti !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fir@T90

Fir@T90

Üye
Arkadaşım bu problem ya " aylık cepnet kullanımınız başlamıştır " msjını beklemeden girdiğin için ya da kullandığın Opera tarayıcıdan kaynaklanıyordur. Çünkü her tarayıcının kendine özgü uygulamaları var. Farklı tarayıcıları bir kenara bırak aynı tarayıcının farklı sürümünde bile farklı özellikler uygulamalar olabiliyor. Vodafone Turkcell den daha köklü bir şirkettir yanlış olmaz. Olsada paranı mutlaka geri alırsın. Sen muhtemelen paketin başlama saatine uymamışsındır.
 


Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
birde hızlı olsa çok yavaş yahu
 
fatih54102

fatih54102

Üye
Sakin olun ben hackerim :bigstar:
 
AlpReis

AlpReis

Üye
yavaş mavaş kardeşim, ama şu lanet olası kota sınırı yok işte, yani bitdtimi bitecekmi diye dertlenmliyorsun. Alıyorsun sınırsız kullanıyorsun. Sınırsız olsun çamurdan olsun, Türkcellde sınırlı ve kotalı paketlerini alsında ... yenisi çıkana kadar en iyi paket bu, beğenmeyen kullanmaz:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:
 
Kral 63

Kral 63

Üye
bende de hiç bir sorun yok şikayetçi değilim
 
SezerKoc

SezerKoc

Üye
arkadaşlar kanmayn şuna szi keklyo resmen.kmsye olmamşta bunamı olmuş ble bşy
 
'Patron

'Patron

Üye
Hiçbir sorun yok bende de.
 
.BlueTR

.BlueTR

Üye
kimsede sorun yok tek sende olması tuhaf.(bence bizi kandırıyo bu :D)
 
serkanacar25

serkanacar25

Üye
oldukça uzun bi süredir cepnet kullanıyorum..Öyle ki aylık 1.5 - 2 gb internet harcamam var.Bu zamana kadar en ufak bi sorun yaşamadim.Bi kez 2 tl fazladan gitti ama musteri hizmetlerini aramadan geri yüklendi hattıma..Opera falan deniyo ama hiç alakası yok..Tarayıcı denilen şey,hattından kontör çekemez..Sen gidipte google reklamlarına tıklarsan -sıcak resimler videolar falan .anladın işte- yada wap servislerine girersen kontörunu çeker hatta borc bile çıkarır..bende turkcell de o hatayı yaptım.indirmediğim şey için kontor borclandım.Turkcell yapabılecegimiz bişey yok deyince hattımı ıptal etmştim.Yanı senin sorunun vodafon la degil girdigın sitelerden kaynaklı..
:disko:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt