Cepnet paketiyle pc den internet sorunu lütfenn yardımm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

korbes22

Üye
    Konu Sahibi
Cepnet paketiyle pc den internet sorunu lütfenn yardımm
Merhaba arkadaşlar
Maxicep.com - Vodafone sınırsız internet paketiyle bilgisayar üzerinden internet'e bağlanma sorunu. yaşadığım sorun, telefonum bağlandı dediği halde. Sayfa açmıyor. Ve böyle olduğunda farkettiğim şey sağ alt köşedeki ikili bağlantı durum göstergesinin sadece birinin yanıp sönmesi, arkadaki'nin oynamamasıdır. Böyle olunca bağlandı dese de açmıyor hiç bir site. Umarım derdimi anlatabildim size
iyi günler lütfenn yardımm

asigsasi

Üye
Aynı sorun bende de var yardımcı olacak arkadaşlar yardımlarınızı bekliyoruz

bende aynı sorunu yaşıyorum, bilgisayarda bağlantı var görünyor, telefonla da bağlantıyı normal kuruyo ama nette girdiğimde sayfa görüntülenemiyor...

x1bc

Üye
ahh ahh şu forum kurallarını okumadınız mı konu açmadan önce bir bakın araştırın arkadaşlar bu konu hakkında daha önce sorunları ve cevapları yazıldı araştırın biraz

sorun bende de oldu 1-2 gün uğraştım yaptım cepnet paketleri çıktığından beri bu interneti kullanıyorum adsl aboneliğimi iptal ettim. neyse konuya giriyim ben

arkadaşlar şuan sizin apn 'niz doğru değil vodafone'un kullandığı apn adı şuan "internet" olarak geçmektedir. siz vodafone istasyonuna doğru apn ismini göndermediğinizden size yanıt gelmiyor. bu olay benim denediğim telefonlar sony ericsson ve nokia'da geçerli oldu.

SAMSUNG TELEFONLARDA
Samsung'da yeni çevirmeli ağ bağlantısı oluşturduğunuzda numara yazan yere *99# yazdıktan sonra hiç bir işleme tabii kalmadan sorunsuzca internete bağlanabilirsiniz. Şayet internete bağlanmada sorun yaşarsanız Vodafone Mobile Connect Programınız kurunuz.(Linki altta verdim)

NOKIA VE SONY ERICSSON İÇİN KESİN ÇÖZÜM;
1. Yol:
Vodafone Mobile Connect yazılımını indirmeniz ve kurmanız durumunda, program sayesinde hiç birşey yapmadan internete sorunsuzca bağlanabilirsiniz. Program Link:

2. Yol:
Nokia PC Suite, programınızı kurup Nokia One Touch Access seçeneğine tıkladığınızda (İnternete bağlanma programı) ayarlara tıklayıp Vodafone Türkiye (eski sürüm Suiteler Telsim Yazar) onun yerine, AVEA Turkey'i seçin.(Bu ayarı seçmeniz durumunda kesinlikle bir ücret söz konusu değildir. Cepnet paketiniz varsa kesinlikle ekstra bir ücret sizden alınmaz, paketiniz yoksa standart internet tarifesi uygulanır) Çünkü avea'nın apn adresi halâ değişmemiş ve "internet" olarak geçmektedir. Bu ayarı yapıp internete bağlandığınızda sayfa görüntülenemiyor uyarısını almıcaksınız, internete bağlanıp msn'e sorunsuz girebilirsiniz.

Sony Ericsson'da apn ayarlardan apn kısmına "internet" yazmanız durumunda veya avea internet'i seçmeniz durumunda yine sorunsuz bir şekilde interneti kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bizzat denedim ve sonuç aldım.

asigsasi

Üye
Arkadaslar yardımlarınız için çok teşekkürler sorunu hallettim

swewe32

Üye
sey arkadaslar internet cok yavas sizde nasıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...