cepnet mı yeni nesil mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
cepnet mı yeni nesil mı?
Arkadaslar yeni nesil 500 kullanıyorum ama bu hat kesilmeleri beni deli ediyor.Vodafone çekiyor sizce Vodafone gecmek mantıklı mı?

Malamadrı

Malamadrı

Üye
vodafone evet en mükemmeli sinir yok stres yok ayni zaman da sms net paketi al toplam 4 bin bedava dakika geliyo görüntülü konuşuyorum :muha: üstelik isim çıkıyor kapatmiyorum isim bitene kadar bekle diyorum manita ile bol bol 3g tadını çıkarıyoruz :) yeterli mi ama bu yeni cep net olayında bu dakika yok galiba ben öyle duydum ben eski cepnetcıym her ay 4 bin dakika konuşmaktan bıktım :) :)

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Numara taşırken Micro sim verir mı acaba Vodafone verirse hemen gececeğim :)

Malamadrı

Malamadrı

Üye
numaranı taşıdığında turkcell hat kapanıyo sana yeni sim veriyorlar hatta hatta kol saati bile veriyorlar tabi kampanya bitmedi ise kardeşim vodafone ye geçti kol saati aldı öyle dandik saat de değil tabi görünüş icabı ile sağlamlığını bilemem ama kardeşim hala kullanıyo

Mert045

Mert045

Üye
micro sim kendin kestirirsin.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
micro sim nasıl oluyor yav

---------- Eklendi @ 07:05:14 ---------- Yazıldı @ 07:04:35 ----------

google amcama sorayım :muha:

---------- Eklendi @ 07:10:30 ---------- Yazıldı @ 07:05:14 ----------

micro olarak küçük kart olarak algıladım da sim kelimesi de yanına gelince kafa karıştı ama öğrendim güzel bir sistem de buna ne gerek var ve onu nereye takılıyo hafıza kart yeri mi yoksa :)

Mert045

Mert045

Üye
Yok iphone gibi telefonların sim girişi micro

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
iPhone hocam bizim sim Micro sim :)

Malamadrı

Malamadrı

Üye
iphone 4 ve ıpad yazıyor yanlız açıklama da eski telefonlarda diyo :)

---------- Eklendi @ 07:23:33 ---------- Yazıldı @ 07:21:38 ----------

maxicepe 3310 dan giriyorum :)

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
iPhone ve iPad sim kartı farklı :)

Malamadrı

Malamadrı

Üye
anladım kardeş

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah Vodafone verir tasıma yapınca.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Hiçbir operatörün micro sim vereceğini sanmıyorum çünkü kartlar standart olarak üretiliyor ve çoğunluğa uyulur. artık kişi kendi imkanları ile keser :oke:

phasan

phasan

Üye
Hiçbir operatörün micro sim vereceğini sanmıyorum çünkü kartlar standart olarak üretiliyor ve çoğunluğa uyulur. artık kişi kendi imkanları ile keser :oke:

arkadaşlar kesmeye gerek yok vodafonda var micro sim

Mert045

Mert045

Üye
Timde kesiyorlar.

phasan

phasan

Üye
vodafone kesmiyor vodafonda micro sim var o daha iyi oluyor kesmede bozulmaşansı var mış micro sim 10 yada 8 tl

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi

Hocam cogunluk değil Micro sim zaten üretilir verirse kendi için olacak sonuçta :)

gölgee_65

gölgee_65

Üye
arkadaşlar kesmeye gerek yok vodafonda var micro sim

Burda hiç görmedim demekki üretiliyormuş

---------- Eklendi @ 22:15:28 ---------- Yazıldı @ 22:13:23 ----------

Hocam cogunluk değil Micro sim zaten üretilir verirse kendi için olacak sonuçta :)

Hiç şahit olmadım bizim buralarda hocam ben de genele yorumladım yanlışlık yapmışım, burada köşedeki küçük telefon yerleri kesiyorlar ondan söyledim :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt