kpln04
Üye
1080p isterizbir yayınlara başla hocam hele sen olmadı yayınları birleştiririz sende bize şu 96kbpslik hızda nasıl hd yayın yapacağını söylersin![]()

1080p isterizbir yayınlara başla hocam hele sen olmadı yayınları birleştiririz sende bize şu 96kbpslik hızda nasıl hd yayın yapacağını söylersin![]()

ben hd yayın yapmayacagım ki norman görüntüde yapacagım
----------Eklendi @ 21:38:23 ---------- Yazıldı @ 21:37:52 ----------
yayının kb düşürecegim ozaman daha iyi yayın olur
1080p isteriz![]()
trabzon yayında mı?

yayınlayacak kişi bir iftar davetinde olduğu için şu anda değil umarım 2. yarıya yetişirse 2. yarıyı yayınlarız..![]()

hadi ya ne daveti ya biz iftar edeli 3 saat oldu![]()
phasan hakli goruntu berbat goruntu bundan daha iyi olabilir. cunku sitede arada cikan reklamlar yavaslatiyor. birde sanki fps yi fazla yuksek tutmus bu hiz icin bir de hic tutuklanmasin diye kaliteyi 96 kbps nin de altina inmis. ama her turlu alta cikan reklamlar nedeniyle her turlu tutuklaniyor.
----------Eklendi @ 19:39:49 ---------- Yazıldı @ 19:37:02 ----------
ayrica bu tv bence mms adresi uzerinden yapiliyor ama o reklamlar yayinlansin diye gizlenmis adresin bulunmasi gerekiyor
Arkadaşlar kızmasın emeğe saygı vardır ama baktım çok gereksiz ve yetersiz geldi. Ayrıca bir kaç ülkeye yayın yapıyoruz gibisinden bir gururlanma gelmiş ama tüm dünya ya versen nolur ki ben meraklılar haricinde takipçi olarak siteye giren kişi sayısının 100 kişiyi bulduğunu dahi sanmıyorum : )
10 ülkeden 571 takipçimiz var ve 2 gündür yayın yok sadece 2 gün faaliyet gösterildi toplasan 5 saat etmez ve bence rakamlar gayet iyi konu sadece iki forumda var.
ben uzun süreli takipçi sayısının 100 ü geçeceğini sanmam hatta 100 kişi bile büyük başarı olur böyle kötü bir sayfa için. Bende internet siteleri yapıyorum ondan anladığım için konuşuyorum yoksa bilmediğim konularda yorum yapmam. Saygılar.Malesef kardeş alışmıyor
Kızma dostum ama basit bir html site içine yerleştirilmiş script kodları var sadece ve abartılı şekilde çok reklam var. Ve emin ol 571 kişinin 300 ü merakla bakan kişiler (ben gibi)ben uzun süreli takipçi sayısının 100 ü geçeceğini sanmam hatta 100 kişi bile büyük başarı olur böyle kötü bir sayfa için. Bende internet siteleri yapıyorum ondan anladığım için konuşuyorum yoksa bilmediğim konularda yorum yapmam. Saygılar.