Cepnet Hızına Göre Online Tv Yayına Başladı!!

Sponsorlu Bağlantılar

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
    Konu Sahibi
ben hd yayın yapmayacagım ki norman görüntüde yapacagım

----------Eklendi @ 21:38:23 ---------- Yazıldı @ 21:37:52 ----------

yayının kb düşürecegim ozaman daha iyi yayın olur

doğrudur abi sen ne diyosan odur ben bekliyorum lütfen yap

----------Eklendi @ 21:55:09 ---------- Yazıldı @ 21:54:05 ----------

sanırım şaka yapıyorsun yayını 4k yapacak phasan hocam

kpln04

kpln04

Üye
trabzon yayında mı?

kpln04

kpln04

Üye
hmmm :dry:

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
    Konu Sahibi
istersen ben canlı tvden klip yayını yapabilirim klip tvnin streamında bir sorun var

phasan

phasan

Üye
yakında güzel bir tv ile karşınızda olacagımm

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
    Konu Sahibi
Canlı Tv Online

asdasdasddfsfdadasdasdaffasfasd

Üye
phasan hakli goruntu berbat goruntu bundan daha iyi olabilir. cunku sitede arada cikan reklamlar yavaslatiyor. birde sanki fps yi fazla yuksek tutmus bu hiz icin bir de hic tutuklanmasin diye kaliteyi 96 kbps nin de altina inmis. ama her turlu alta cikan reklamlar nedeniyle her turlu tutuklaniyor.

----------Eklendi @ 19:39:49 ---------- Yazıldı @ 19:37:02 ----------

ayrica bu tv bence mms adresi uzerinden yapiliyor ama o reklamlar yayinlansin diye gizlenmis adresin bulunmasi gerekiyor

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
    Konu Sahibi
phasan hakli goruntu berbat goruntu bundan daha iyi olabilir. cunku sitede arada cikan reklamlar yavaslatiyor. birde sanki fps yi fazla yuksek tutmus bu hiz icin bir de hic tutuklanmasin diye kaliteyi 96 kbps nin de altina inmis. ama her turlu alta cikan reklamlar nedeniyle her turlu tutuklaniyor.

----------Eklendi @ 19:39:49 ---------- Yazıldı @ 19:37:02 ----------

ayrica bu tv bence mms adresi uzerinden yapiliyor ama o reklamlar yayinlansin diye gizlenmis adresin bulunmasi gerekiyor

kusura bakma ama alakası yok istersen makinen üzerinden bir video convert edip bakabilirsin videolar donuyor evet ama reklamlarla alakası yok ve bizim reklamlardan kazandığımız hiç bir gelir yok bunuda söylemek istiyorum

Videoyu : 75 Kbps

Seside :20 Kbps olarak ayarlıyoruz buna rağmen donuyor çünkü videolar encode edilirken sabit bir kbps de durmuyor mesala 60 kbps düştüğüde oluyor 130 kbps çıktığıdıda oluyor yani lütfen ileri geri konuşmayın..

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaşlar kızmasın emeğe saygı vardır ama baktım çok gereksiz ve yetersiz geldi. Ayrıca bir kaç ülkeye yayın yapıyoruz gibisinden bir gururlanma gelmiş ama tüm dünya ya versen nolur ki ben meraklılar haricinde takipçi olarak siteye giren kişi sayısının 100 kişiyi bulduğunu dahi sanmıyorum : )

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kızmasın emeğe saygı vardır ama baktım çok gereksiz ve yetersiz geldi. Ayrıca bir kaç ülkeye yayın yapıyoruz gibisinden bir gururlanma gelmiş ama tüm dünya ya versen nolur ki ben meraklılar haricinde takipçi olarak siteye giren kişi sayısının 100 kişiyi bulduğunu dahi sanmıyorum : )

10 ülkeden 571 takipçimiz var ve 2 gündür yayın yok sadece 2 gün faaliyet gösterildi toplasan 5 saat etmez ve bence rakamlar gayet iyi konu sadece iki forumda var.

gazel14

gazel14

Üye
Malesef kardeş alışmıyor

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
10 ülkeden 571 takipçimiz var ve 2 gündür yayın yok sadece 2 gün faaliyet gösterildi toplasan 5 saat etmez ve bence rakamlar gayet iyi konu sadece iki forumda var.

Kızma dostum ama basit bir html site içine yerleştirilmiş script kodları var sadece ve abartılı şekilde çok reklam var. Ve emin ol 571 kişinin 300 ü merakla bakan kişiler (ben gibi) :D ben uzun süreli takipçi sayısının 100 ü geçeceğini sanmam hatta 100 kişi bile büyük başarı olur böyle kötü bir sayfa için. Bende internet siteleri yapıyorum ondan anladığım için konuşuyorum yoksa bilmediğim konularda yorum yapmam. Saygılar.

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
    Konu Sahibi
yayın durumları ilk mesaja eklendi.

----------Eklendi @ 13:00:27 ---------- Yazıldı @ 11:33:40 ----------

Radyo online

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
    Konu Sahibi
yayın programı bugünlük değişti çünkü 21:45 de Palermo - Fenerbahçe maçı olduğu için diğer yayınlar iptal edildi bu akşam 21:45 te Fenerbahçemizin maçı yayınlanacak

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
    Konu Sahibi
Kızma dostum ama basit bir html site içine yerleştirilmiş script kodları var sadece ve abartılı şekilde çok reklam var. Ve emin ol 571 kişinin 300 ü merakla bakan kişiler (ben gibi) :D ben uzun süreli takipçi sayısının 100 ü geçeceğini sanmam hatta 100 kişi bile büyük başarı olur böyle kötü bir sayfa için. Bende internet siteleri yapıyorum ondan anladığım için konuşuyorum yoksa bilmediğim konularda yorum yapmam. Saygılar.

reklamlar konusunda yapabilecek birşeyim yok bende hiç reklam görünmüyor mozilla adblock eklentisiyle

----------Eklendi @ 21:46:37 ---------- Yazıldı @ 21:46:11 ----------

Fenerbahçe maçı başladı!!

Üst Alt