Slogan gùzel olmuş Hız artsın Fiyat artsın 15 tlye 380 verseler müthiş olur bi arkadaş cepnet kapanırsa demiş o korku bi yanımızda duruyor hep (mobil tvnin hızı kaç donmadan izleniyor mu? Bilen varsa) teknoloji çağında konuştuklarımıza bakın hergün birşeylere zam gelen bu ülkede ucuz ama hızlı internet hayal gibi... Bu şirketler daha ne kadar kazanacak kefenin cebi yok biraz halka istediklerini verseler batmazlar... Benim indirme hızım şu an 12yi geçmiyor ilk zamanlar 30un üstündeydi biz artsın dedik adamlar azalttı
ya hızın artmasıyla fiyatın artması normaldir doğal olarak ancak aşırı artmasıda saçma olur,Bana göre en mantıklısı; 10 tl 384kbps (yada yuvarlak hesap 512 ) olması,Çünkü youtubede video izlemek için gerekli minimum hız bu,Mobil tvdede aynen,bu hız ve üzerinde rahat izlemek mümkün ancak şuanki hızda berbat..
ya hızın artmasıyla fiyatın artması normaldir doğal olarak ancak aşırı artmasıda saçma olur,Bana göre en mantıklısı; 10 tl 384kbps (yada yuvarlak hesap 512 ) olması,Çünkü youtubede video izlemek için gerekli minimum hız bu,Mobil tvdede aynen,bu hız ve üzerinde rahat izlemek mümkün ancak şuanki hızda berbat..
Youtubede videonun kalitesine göre değişiyor,5800 ile yüksek kalitede izlemeye kalkınca berbat oluyor,düşük kalitede zaten berbat o ekranda,Sonuçta her türlü berbat oluyor :/
Youtubede videonun kalitesine göre değişiyor,5800 ile yüksek kalitede izlemeye kalkınca berbat oluyor,düşük kalitede zaten berbat o ekranda,Sonuçta her türlü berbat oluyor :/
arkadaş Ttneti 2 yıl duruverdim 4gb bikere 29 gelmedi fatura + hiç bir defa acılıp kullanılmayan telefon faturası 11TL aylık 50 tl fatura yatırdım . 3 ay ewwel kapattırdım telefon interneti şuan aylık 16 TL yüklüyom vodafona 9tL 12bin semese + 7,99 cepnet işime bakıyom çatır çatır pcden gir nete yawaş mavaş video izletmiyor ama kotalıykende geçiyor diye izleyemiyorduk suan ttnetten fazla farkım yok biraz kağnı gibi giriyor o war ama vodafon süper !
Bu konu taaaa şubatta açılmış şuan eylüldeyiz ama vodafonda tık yok bunlar bizim hayellerimiz ve hayal olmayada devam eder takiiiiiiiii turcell yada avea bu konuda vodafonla rekabete girene kadar bi sınırsız daha çık sın sen ozaman hı zı gö rrrrrrrrrrrr
Vodafone aylık cep net paketini hızlandırmak için üstüne günlük cepnet alıp hızlandırabilirsiniz yani 8 lira aylık cepnet 15 lira günlük cepnet......ettimi 23 liraya hızlı vodafone internet
Saniyede 20 kb download onun yarısı kadar upload yapsam bana yeter. Bir mail göndermek zaman zaman o kadar büyük bir sorun haline geliyor ki. Hele mail 1 mb dan büyükse.