Cepnet hakkında yardım ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasan_012

Üye
    Konu Sahibi
Cepnet hakkında yardım ...
hattıma ilk 7 tL yukledım saten mevcut 50 krş vardı toplam 7.5 tL oldu ABONE CEPNET250 yazıp 3636 gönderdm,

ilk gelen msj şu : AYLIK CEPNET 250 PAKETINIZ TANIMLANMISTIR. 15/06/2012 23:59:59 TARIHINE KADAR PAKETTEN FAYDALANABILECEKSINIZ. AKSI TALEP EDILMEDIKCE HER DONEM YINELENECEKTIR.

sonra ardından :INTERNET PAKETI TALEBINIZ ALINMISTIR. YETERLI BAKIYEYE ULASTIGINIZDA SERVISINIZ AKTIF HALE GELECEK VE SMS ILE BILGILENDIRILECEKSINIZ.

yeterli bakıyem var saten neden olmadı? , yoksa bir süre beklemelıymıydım..

phasan

phasan

Üye
bence müsteri hizmetlerini ara

Malamadrı

Malamadrı

Üye
hattın eksilerdeyse yani cep avans kontorler kabul edilmez

---------- Eklendi @ 17:01:45 ---------- Yazıldı @ 17:00:52 ----------

eksi üstü yani + 1 :tl: den itibaren cepnete geçerli

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Paketin hattına tanımlandığına dair mesaj geldiyse sorun yok.

Yinede emin olmak için, Vodafone.com.tr Online Self Servis kısmından cepnetin aktif olup olmadığına bakabilirsin.

hasan_012

Üye
    Konu Sahibi
cepavans deil normal +7.5 tL var,AYLIK CEPNET 250 PAKETINIZ TANIMLANMISTIR. 15/06/2012 23:59:59 TARIHINE KADAR PAKETTEN FAYDALANABILECEKSINIZ. AKSI TALEP EDILMEDIKCE HER DONEM YINELENECEKTIR.INTERNET PAKETI TALEBINIZ ALINMISTIR. YETERLI BAKIYEYE ULASTIGINIZDA SERVISINIZ AKTIF HALE GELECEK VE SMS ILE BILGILENDIRILECEKSINIZ. bu msjlar geldi bekledım biraz baktım msj yok tekrar haftalık net yaptm:S

drivenn

Üye
belki de ikinci gelen mesaj önce gelecekti yani önce talebin alındığına sonra da paketin aktif olduğuna dair mesaj gelecekti yer değiştirmiş olabilir vodafoneda bazen öyle oluyor :)

hasan_012

Üye
    Konu Sahibi
2 ci msj geldi bu sefer ama hattımda 7 tl yuklu halen anlamıyorm ya.s

drivenn

Üye
belki de indirimli fiyattan yararlanamıyorsun daha önce belli başlı indirimli tarifeden yararlananlar için normal fiyat olan 14 tlden açılıyor ona dikkat et

gölgee_65

gölgee_65

Üye
belki de indirimli fiyattan yararlanamıyorsun daha önce belli başlı indirimli tarifeden yararlananlar için normal fiyat olan 14 tlden açılıyor ona dikkat et

aynen :oke:
daha önce indirimli net paketi alanlar için 14 tl alınır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt