Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cepnet 96 kilo bit hızla hangi sitelerde video izlenir online olarak
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murat.122a
Üye
Konu Sahibi
cepnet 96 kilo bit hızla hangi sitelerde video izlenir online olarak
Android li bir telefonla youtube haric baska sitelerden online video izlenirmi izleyen arkadaslar varmı .
Yorumlarınızı ve siteleri yazın
Cihanel
Üye
netin kilo bit hızını nerden öğrenebilirim
Haydar
Emekli Yönetici
yok yav nerde izleniyo youtubedekilerini zar zor kalitesini düşürerek izletiyo hız berbat
Bir tane video indir video inerken arka pılana al (menü bas)
Ayarlardan bağlantı de bağlantı yöneticisinden bak .
8 bit 1kb demek
10*8=80 kilo bit hız demek
ahmetkartal
Üye
internetin hızı düşmeden izlersin adil kullanıma girdikten sonra telefona felç inmiş gibi oluyor
Siz youtubeden takilmadan video izleyemiyomusunuz çok gerideymişsiniz be abi telefondan youtube remote ile takilmadan youtubeden film dahi izleyebilirsiiniz
pcden idm ile günde 1 gb maximum 24 saat boyunca girebilirsiniz
Siz youtubeden takilmadan video izleyemiyomusunuz çok gerideymişsiniz be abi telefondan youtube remote ile takilmadan youtubeden film dahi izleyebilirsiiniz
pcden idm ile günde 1 gb maximum 24 saat boyunca girebilirsiniz
Bende öğrenmek istiyorum. Söyleyin de bizde yararlanalım ve size teşekkürü bir borç biliriz ozaman
muli2906
Üye
n8 ile opera uzerinden m.youtubedan 96kb hizinta istedigm videoyu izliyorum ama sadece operadan girdigmde izleyebiliyorum
ExSeLANS
Üye
Teşekkürler ama bunu androide sahip kişiler kullanamazlar. Şahsen ben s3 kullanıcıyım Flash playerden dolayı galiba ama puffin browser ile çok hızlı internette gezebiliyorum.