__xXx__ Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: e hacı ben -15 de iPhone umu kullandım hiçbir sorun çıkmadı Genişletmek için tıkla ... sorma hocam o gün zaten hiç bi işim rast gitmedi soğukta iki saat bi de donan kapılarla uğraştık
Türe' Alıntı: e hacı ben -15 de iPhone umu kullandım hiçbir sorun çıkmadı Genişletmek için tıkla ... sorma hocam o gün zaten hiç bi işim rast gitmedi soğukta iki saat bi de donan kapılarla uğraştık
Türe Üye __xXx__' Alıntı: sorma hocam o gün zaten hiç bi işim rast gitmedi soğukta iki saat bi de donan kapılarla uğraştık Genişletmek için tıkla ... anlayamadım ya neyse artık afyonda -26 yı gördüm ya daha da şaşırmam soğuğa
__xXx__' Alıntı: sorma hocam o gün zaten hiç bi işim rast gitmedi soğukta iki saat bi de donan kapılarla uğraştık Genişletmek için tıkla ... anlayamadım ya neyse artık afyonda -26 yı gördüm ya daha da şaşırmam soğuğa
__xXx__ Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: anlayamadım ya neyse artık afyonda -26 yı gördüm ya daha da şaşırmam soğuğa Genişletmek için tıkla ... ben -40 gördüm
Türe' Alıntı: anlayamadım ya neyse artık afyonda -26 yı gördüm ya daha da şaşırmam soğuğa Genişletmek için tıkla ... ben -40 gördüm
__xXx__ Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bi kaç yıl önce babamın askerlik arkadaşı vefat etmişti kıştı onun cenazesine gitmiştim babamla o zaman gördüm
Türe' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bi kaç yıl önce babamın askerlik arkadaşı vefat etmişti kıştı onun cenazesine gitmiştim babamla o zaman gördüm
Astrosman Üye Türe' Alıntı: yok artık sen de Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum ki ellerimi hissetmiyorum.... O derece yani
Türe' Alıntı: yok artık sen de Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum ki ellerimi hissetmiyorum.... O derece yani
Türe Üye Astrosman' Alıntı: bilmiyorum ki ellerimi hissetmiyorum.... O derece yani Genişletmek için tıkla ... -7 dir o
Astrosman' Alıntı: bilmiyorum ki ellerimi hissetmiyorum.... O derece yani Genişletmek için tıkla ... -7 dir o
Astrosman Üye Türe' Alıntı: -7 dir o Genişletmek için tıkla ... teşekkürler . Meteoroloji müdürü türe bildirdi. Şimdi stüdyodayız....
Türe' Alıntı: -7 dir o Genişletmek için tıkla ... teşekkürler . Meteoroloji müdürü türe bildirdi. Şimdi stüdyodayız....
Türe Üye Astrosman' Alıntı: teşekkürler . Meteoroloji müdürü türe bildirdi. Şimdi stüdyodayız.... Genişletmek için tıkla ... söz sende osman
Astrosman' Alıntı: teşekkürler . Meteoroloji müdürü türe bildirdi. Şimdi stüdyodayız.... Genişletmek için tıkla ... söz sende osman
__xXx__ Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: petek ? dinçöz ? Genişletmek için tıkla ... onun yanında pek -14 olacağını sanmam onun yanında olsa belki +30falan olur belki daha yüksek
Türe' Alıntı: petek ? dinçöz ? Genişletmek için tıkla ... onun yanında pek -14 olacağını sanmam onun yanında olsa belki +30falan olur belki daha yüksek