Cepkask'a dilekçe yazmam gerekiyor. Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

alicem123

alicem123

Üye
    Konu Sahibi
Cepkask'a dilekçe yazmam gerekiyor. Acil Yardım
Merhaba arkadaşlar. Dün yani 11.06.2010 tarihinde Telefonum Nokia 5800 XpressMusic cebimden düştü. Ve telefonumun sağ üst köşesinde bir açıklık oluştu + ahize si çalışmıyor. Bende teknosaya götürdüm durumu anlattım ve bana cepkaskınız var sigortayı arayarak talepte bulunun onlar sizi yönlendircekler. Eve geldim cepkaskı aradım ve kadın bana dosya numarası verdı. Benden bir dilekçe yazıp şikayertlerimi aynen dilekçeye yazmamı söledi. Kadına anlattığım olay şu " Dün akşam telefonumu cebimden çıkarırken yere sertçe düştü telefon kapalıydı ve elime aldıgımda sağ üst köşesinde açıklık gördüm telefonu açtım herhangibir sorun yoktu ama telefon gelene kadar. Telefon geldiğinde telefonu açtıgımda karşıdan hiç bir şekilde ses gelmıyordu ama hoparlörden gelıyordu." Kadın bana bunların aynısını dilekçeye yazıp 5 iş günü içinde cepkaska götürmemi istedi.

Sizden yardımım şu ben bu dilekçeyi nasıl yazıcam ??

Lacrymosa

Üye
Öncelikle okuyun. Cepkask ve benzeri şirketler insanları kazıklıyor. Google binlerce sonuç var. Cepkask hakkında olumlu düşüncesi olan kimse yok. Umarım sizi de kazıklamazlar.

Cihazın tamirini ya da para iadesini vb. durumları reddederlerse kesinlikle hakkınızı arayın. Gerekirse mahkemeye verin.

alicem123

alicem123

Üye
    Konu Sahibi
Teknosadaki kadın %90 yeni telefon verirler çünkü telefon kırılmış garantiye giderse yarısı kadar para isterler o yüzden sigortaya gıdın sıgorta garantıye yollayıp para istediklerinde kendileri ödücekler parayı eğer tamir olmazsa yeni telefon vericeklerdir size buda %85 ni karsılar % 15 ni siz karsılarsınız.

kotubocek

Üye
cepkask a dilekçe yazarken hasar tarihini mutlaka yazın, hasarın oluş şeklini vs. eksiksiz olsun, sadece tarih yazmadığım için 1 ay oyaladılar, 3 kere tarih yazılı dilekçeyi faksla yolladım, üstelik arayıp teyit de aldım faksımın ulaştığına dair ama ne hikmetse faks lar sonradan kaybolmuş. cepkask a göndereceğiniz herşey eksiksiz olmalı. birde baktınız sizi oyalıyorlar basın fırçayı, fırça atınca ilgilenmeye başlıyorlar kendim yaptım ordan biliyorum.
yarım saat kadar evvel aradım ve telefonun yetkili serviste olduğunu öğrendim. dediğim gibi bazen fırça ve her ortamda anti reklam yapacağım şeklinde tehditler de işe yarayabiliyor :D

Üst Alt