Cep Vakit 2009 namaz vakitleri cep te

Sponsorlu Bağlantılar

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
tesekkürler

Arazlam

Arazlam

Üye
    Konu Sahibi
KARDEŞ BU PROĞRAMI YAPANDAN YAYINLAYANDAN VE BU SİTEDEN ALLAH RAZI OLSUN ÇOK SÜPER PROĞRAM AYRICA DİYANETİN NAMAZ VAKİTLERİYLE BİREBİR KANDİLDE HABER VERİYOR :oke:
Amin.sende sağol.Evet diyanet ile aynı ve namaz vakitlerini göstermekten başka özellikleride var kaza çetelesi elektronik tesbihi vb..ayrıca renksiz ekranlılar dahil bütün java destekli telefonlarda çalışabilir

Requenq

Üye
ALLAH senden razı olsun

ALTINORDULU

Üye
sağol

hsngr

hsngr

Üye
ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH yar ve yardımcın olsun

sahran

Üye
sagol kardes iyi oldu

aslıhanmax

Üye
ben yükleyemiyorum lütfen yardım edin. zip dosyası almıyo telefonum. ve ilk defa telefonuma birşey yüklüyorum. telefonum n70

kamurantmac

Üye
nsl ındırıorz yardım ltfn Allah razı olsn

Favorite

Favorite

Üye
Teşekkürler iyi oldu telefonum programlarla doldu eyvallah.

ercan20

ercan20

Üye
allah razı olsun......

nenco

Üye
ALLAH razı olsun kardeş

Sersolast

Sersolast

Üye
teşekkür ederim

buyukkaplan

Üye
Söz'ün bittiği zaman bu olsa gerek...
Her kullanımda aldığın duayı da insan kıskanmıyor değil sanırım.
Teşekkürler,Allah Razı olsun senden.

hayrettin1

Üye
arkadaşlar benim telefonum nokia 6500 namaz vakti programını yükledim ama bi türlü çalıştıramadım.ne yapmam lazım.

james54

james54

Üye
tskkrlerr her mumıne lazım bı pro :D

Arazlam

Arazlam

Üye
    Konu Sahibi
ben yükleyemiyorum lütfen yardım edin. zip dosyası almıyo telefonum. ve ilk defa telefonuma birşey yüklüyorum. telefonum n70
zip dosyasından çıkaracaksın sonra ya pc suite ile bilgisayardan yükle ya da telefonunda dosyayı aç da yükle

--------------- Ekleme ---------------

nsl ındırıorz yardım ltfn Allah razı olsn
linke tıkla indirme penceresi açılır kaydeti tıkla nereye kaydettiysen oraya inmiştir

BOZO11

BOZO11

Üye
allah razı olsun kardeş

dangeras

dangeras

Üye
öncelikle bu programda emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum
benim telefonum samsung e250 bu pro yu yükledim ama sorun şu telefonu her açtığımda cepvakitmidlet açılsın mı diye uyarı geliyor ne yaptıysam bir türlü kaldıramadım bu uyarıyı biri bana yardım etsin

mahfimaxi

Üye
teşekkürler güzel bir program ama d900i de ezan okumuyor.programın ezan ve alarm dosyalarının formatı .amr ve .waw d900i de bu formatları desteklemiyor.onun için çalıştıramıyor.kısacası d900i de ezan okuma problemi var.

ßy0nuraLex

ßy0nuraLex

Üye
SaoLun ;)

Üst Alt