Cep Vakit 2009 namaz vakitleri cep te

Sponsorlu Bağlantılar

muzzy_200

Üye
Allah razı olsun

mahmut_hoca

Üye
program full kullanım ise gerçekten çok güzel bir paylaşım.

zafersaray

Üye
Allah razı olsun

hay95

Üye
Allah razı olsun beş vakit için allah hepimizi namaz kılanlardan eylesin

askyar

Üye
Allah razı olsun kardeş emeğin için

halitgecer

Üye
Allah razı olsun boyle bır program yaptıgınız ıcın bu progamı kullanan herkez cok memnun rabbim size cennetinden koskler hedıye etsın allah razı olsun yapılan duaları ıyı dıleklerı peygamber efendımız muhammed mustafa sav hatrına kabul etsın

hasisa

hasisa

Üye
teşekkürler biraz önce bu konuyu açtım sonradan senin konuyu gördüm kusura bakma

maksimilyanus

Üye
sağol

Arazlam

Arazlam

Üye
    Konu Sahibi
çep telefonumu gerçekten değerli yapan bir program.olmassa olmazlardan.bizlere ulaşana kadar emek sarf edenlerden Allah razı olsun.selamünaleyküm

Aleykümselam yorumlarınız dan dolayı hepinize Teşekkürler OFLURECEP e de katkılarından dolayı teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar ilinizin eklenmesi için 15 tl gibi küçük bir miktar istiyorlar eminim aranızda bu parayı verebilecek hayırseverler vardır. Niye bizim ilimize yok diyeceğinize siz gidin ekleyin programdaki iller zamanla güncelleniyor ilinizin eklenip eklenmediğini kontrol edin ona göre tekrar indirin allah (c.c.) yaptığımız ve yapacağımız hayırları kabul etsin

aefmxn

Üye
"sebeb olan yapan gibidir" hadisi sırrınca, cenabı hak bu programdan istifade edip namazlarını kılanların
sevaplarının bir mislini amel defterinize yazdırsın inş.
allah razı olsun

nizam

nizam

Üye
kardeş illerin bir kısmı eksik mesela k maraş emeğin için sağol

xliger

Üye
Teşekkürler kardeşim...

3768

Üye
tşk

tayler

Üye
emeğine sağlık allh razı olsun

ahmetanar

Üye
yşkler abicim/ablacım

falcon58

falcon58

Üye
ellerine sağlık

Arazlam

Arazlam

Üye
    Konu Sahibi
"sebeb olan yapan gibidir" hadisi sırrınca, cenabı hak bu programdan istifade edip namazlarını kılanların
sevaplarının bir mislini amel defterinize yazdırsın inş.
allah razı olsun
Amin çok teşekkürler
Arkadaşlar şu il yok bu il yok demeyin önceki mesajlarımda zaten bu konuya değindim ya illeri siz ekleyin ya da cep vakitin saatini ona göre ayarlayın

genç kral

genç kral

Üye
sağol allah razı olsun çok işime yarıyacak :)

erfc20

erfc20

Üye
emegine saglık hemen indirem

tayler

Üye
bu iller ne zman tamamnalnır yaaa benim işime benim oturduğum il yazmadığınıdan işime yaramıyor

Üst Alt