Cep telefonunuzun Şarzı Ne Kadar Dayanıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
quigleyarman

quigleyarman

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonunuzun Şarzı Ne Kadar Dayanıyor?
Yoğun olarak mobil internet 3g kullandığım içi hemen bitiyor dayanmıyor .Ama az kullanırsam interneti 1.5 gün falan

Mert045

Mert045

Üye
3g kapat edge ile kullan.

Sagopacıyız79

Sagopacıyız79

Üye
3g olarak sürekli webteyim artı şarkı sürekli çalıom bataryam 1050 mah orjinal bu şekilde kullandığımda 1.5 gün gidio hic kullanmadım zaman 5 gün gidio tel 6680

atoubo

atoubo

Üye
Walla bende note war 1 gun anca gidiyo... İsten gelince sarja takiyorum yatarken 100 olan sarj sabah kalktigimda 70lere geliyo anlamadim gitti

Sagopacıyız79

Sagopacıyız79

Üye
Walla bende note war 1 gun anca gidiyo... İsten gelince sarja takiyorum yatarken 100 olan sarj sabah kalktigimda 70lere geliyo anlamadim gitti

bataryan yavaş yavaş ölüo 2 ay sonra 2 saatte biter :)

klongs

klongs

Üye
live walpaper varsa widget coksa cabuk biter juice defender kullan

atoubo

atoubo

Üye
Widget 5 tane wr normal wallpaor kullaniyorum ama cok kurcaliyorum telefonu her dakika 3g ile netteyim gunduz sarjin gitmesini anliyorum ama gece gitmesini anlamadim

technoshark

technoshark

Üye
benim optimus black'te şarjım wifi sürekli açık, hemen hemen sadece 1 gün gidiyor :(

klongs

klongs

Üye
Widget 5 tane wr normal wallpaor kullaniyorum ama cok kurcaliyorum telefonu her dakika 3g ile netteyim gunduz sarjin gitmesini anliyorum ama gece gitmesini anlamadim

gece 3g yi kapat

__xXx__

__xXx__

Üye
neredeyse sürekli internet kullanımı günde 200 civarı mesajla tam gün dayanıyor sadece mesajlasirsam 3 güne yakın gidiyor ikiside

quigleyarman

quigleyarman

Üye
    Konu Sahibi
tempestshine

tempestshine

Üye
3 Gün.Yoğun kullanımla 2 :oke:

MrExpert

MrExpert

Üye
benim 1110i bir hafta takmasam bile yarıya bile gelmiyor... :)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bende günde iki kere takıyorum dayancz artık :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
n8le günde 6-7 saat netteyim 20saat falan anca gidiyor net kullanmazsam iki günü geçiyor

Hasan

Üye
saat 17 den 24 e kadar şarja takılı oluyor .
Internete girmesem bile 4 saat yetiyor batarya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt