zirve11 Üye ben hata alıyorum bağlanamıyorum ayarlarım tam mig33 ile bağlanıyorum bunla bağlanamıyorum
Leo_Labrador Üye kardes sagolasın cok tesekkurler bıde ayarları nasıl yapacagım bı bılsem telefonum NOKİA 3650 bı zahmet ozel msj ıle yardımcı olursan cok sevınırım msn ıcın tesekkurler emege saygı...
kardes sagolasın cok tesekkurler bıde ayarları nasıl yapacagım bı bılsem telefonum NOKİA 3650 bı zahmet ozel msj ıle yardımcı olursan cok sevınırım msn ıcın tesekkurler emege saygı...
CanceR Üye ya ben kullandım arkadaşlar ama köntür çok yiyo msn açıp 2 kelime konuştum 3 köntür yedi böle 5 dk girip çıkmakla 3 köntür yerse çok bence
ya ben kullandım arkadaşlar ama köntür çok yiyo msn açıp 2 kelime konuştum 3 köntür yedi böle 5 dk girip çıkmakla 3 köntür yerse çok bence
farukhan Üye hakankilic' Alıntı: Ücretsiz nasıl oluyor anlamadım. Herkes böyle söylüyo ama bu mümkün değilki. Her koşulda kullandığınız byte ın parasını ödüyorsunuz Genişletmek için tıkla ... , zaten yazmış,, sadece gprs ücreti ödüyorsunuz diye..
hakankilic' Alıntı: Ücretsiz nasıl oluyor anlamadım. Herkes böyle söylüyo ama bu mümkün değilki. Her koşulda kullandığınız byte ın parasını ödüyorsunuz Genişletmek için tıkla ... , zaten yazmış,, sadece gprs ücreti ödüyorsunuz diye..