k.uzumer Üye beyler bi yardım bu n73 için doğru düzgün program msn vs.. arıyordum. hep s60 sis ler çalışmıyo illa sisx mi olacak bu meret..?
beyler bi yardım bu n73 için doğru düzgün program msn vs.. arıyordum. hep s60 sis ler çalışmıyo illa sisx mi olacak bu meret..?
[CeZZaR] Üye Kardeş ben bu CepteMSN yi önceden kullanıyorum zaten bunun s60 3rd için olan versiyonuda var bunu da Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız a girerek indirebilirsiniz sitede gerekli bilgiler var
Kardeş ben bu CepteMSN yi önceden kullanıyorum zaten bunun s60 3rd için olan versiyonuda var bunu da Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız a girerek indirebilirsiniz sitede gerekli bilgiler var
kskrblackbull Üye kardes zaten epeydır var olan bırsey dı ucretsız bunun gıbı bır suru uygulama var ama yıne de sağol
fatal19ty Üye çok sğol arkadaş emeğine sağlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok sğol arkadaş emeğine sağlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr