cep telefonunun tarihsel geçmişi 1983-2009

Sponsorlu Bağlantılar

izmirligenc

izmirligenc

Üye
konuda resmi olan p910i telefonudur.bahsettiğin p800'ü pek beğenmemiştim.tuş takımı ve yapısı estetik açısından iyi değil.p910i daha güzel ve her açıdan daha iyi bir telefon bence

yok hocam Sony Ericsson P800 - 2002
İş insanlarının bayıldığı bir üründü. Renkli dokunmatik ekranı ve 128MB belleği vardı. sundan bahsettim p910i sonraki modali onu alacaktim ama arstirmistim ozaman pek fazla fark yoktu arasinda vazgecmistim sonra hangi teli aldim bilmiyorum valla hatirlayamadim simdi

kkrrkkyy

kkrrkkyy

Üye
teşekkürler. güzel bir derleme olmuş.emeğine sağlık...

Aziz™

Aziz™

Üye
yok hocam Sony Ericsson P800 - 2002
İş insanlarının bayıldığı bir üründü. Renkli dokunmatik ekranı ve 128MB belleği vardı. sundan bahsettim p910i sonraki modali onu alacaktim ama arstirmistim ozaman pek fazla fark yoktu arasinda vazgecmistim sonra hangi teli aldim bilmiyorum valla hatirlayamadim simdi

anladım.ama sony ericssonun bu ofis serisi çok tutuldu.ama gerçektende süper telefonlar valla.p910 kullanıyorum.çok memnunum.k750i de var.sony den şaşmam asla:ehe

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler. güzel bir derleme olmuş.emeğine sağlık...

rica ederim

izmirligenc

izmirligenc

Üye
halen kullaniyorsun yani ya benim sole bi izlenim var eski modellerde daha cok ozellik var aslinda haksizmiyim ki acaba simdikilerde bi camera bide 3g olayi falan dier hersey progrramlarla

Aziz™

Aziz™

Üye
halen kullaniyorsun yani ya benim sole bi izlenim var eski modellerde daha cok ozellik var aslinda haksizmiyim ki acaba simdikilerde bi camera bide 3g olayi falan dier hersey progrramlarla

haklısın kardeşim.nerdeyse herşey programlarla çalışıyor.eski modeller bazen çok daha iyi olabiliyor.

Unstable01

Unstable01

Üye
aayyy o takozlar ilk çıktıgında millet ne alıodu yaa herkeste kocaman kocaman böle :D

Aziz™

Aziz™

Üye
aayyy o takozlar ilk çıktıgında millet ne alıodu yaa herkeste kocaman kocaman böle :D

evet ya çok tutuldular ama ben 3310'lardan bir kilo alıp ceviz kırmak için kullanmayı düşünmüştüm:D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye

1600 olmasın :naughty:

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler :oke: bende ericsson r520m kullanmıştım xD

Aziz™

Aziz™

Üye
rica ederim mert:oke:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
birşey değil aziz

veli60

Üye
tamam da abi neden6300 e250 gbi cok satılan telleri göstermedn ki? ama gne de paylaşm içn teşekkür

Aziz™

Aziz™

Üye
tamam da abi neden6300 e250 gbi cok satılan telleri göstermedn ki? ama gne de paylaşm içn teşekkür

arkadaşım ben en çok satılan telleri almadım.farkındaysan kendi alanında ilk modelleri ele almaya çalıştım:oke:

viranufuk

viranufuk

Üye
motorola erikson 688 nokia 5110 nokia 3310 simens smsun d900i nokia n73 şimdide 5800 bakalım bu tlefon merakımız nerelere götürecek

Utku

Utku

Üye
nokia 7280 e çok güldüm:kop:

Aziz™

Aziz™

Üye
haltie

haltie

Üye
orda da yazıyor zaten 6600 bir tane:) fenomen oldu gerçekten yarattığı etkiyi daha hiç bir telefon yaratamadı

Aziz™

Aziz™

Üye
aynen öyle halit.çok tutuldu müthiş özellikler sundu o zamanlar

Üst Alt