Cep Telefonunu Wireless Modem Olarak Kullan Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

AlpReis

AlpReis

Üye
ne zamandır aradığım programdı bu, deneyelim bakalım hemen, çok teşekkürler

djdogan39

Üye
s.a mrh ben birşey sorucaktım bnm programı indirdim ama yüklemeye çalışırken sertifika hatası diyor programı yüklemiyor yardımcı olurmusn birde program hakkında bilgi verirmisiniz şimdiden teşekkürler !!!!yardım!!!

yarbay58

Üye
5800 telefonu modem olarak laptopta kullanmak için,5800 telefonunu bilgisayara usb kabloyla tak ardından "nokia ovi suite yi çalıştır. ovi store girip internet işaretine tıklayıp "out touch accees" e tıklayıp yapabilirsiniz.

Emre-45

Emre-45

Üye
Çok güzel bir program teşekkürler.N97'm olsaydı yapardım mutlaka :)

djdogan39

Üye
tşk ederim saol

jeki01

jeki01

Üye
selam.
guzel paylasim.
iyi hafta sonlari.

Alicankavrar

Alicankavrar

Üye
ya güzel de bence nimbuzz hala daha iyi. Kurdum cepe programı, iyi hoş her şey başta ama program anlık iletine kendi reklamını yapıyo senn sonradan değiştirmen lazım, live msn'ı ne arayabiliyo nede görüntülü konuşturuyo. Ben anlamadım arkadaş yoksa ben mi yanlış yaptım

fenomen01

fenomen01

Üye
harika birşey olmuş eline sağlık

focus838

Üye
5800 telefonu modem olarak laptopta kullanmak için,5800 telefonunu bilgisayara usb kabloyla tak ardından "nokia ovi suite yi çalıştır. ovi store girip internet işaretine tıklayıp "out touch accees" e tıklayıp yapabilirsiniz.
kardeş bana lazım olanı yazmışsında ovide internet işareti ve out touch acceesi bulamadım??

murat__141

murat__141

Üye
bu program hangi telefonlara uygundur

okvnoe

Üye
arkadaşlar wifi modem olarak kullanmak için fazladan programa gerek yok ben denedim nokia pc suite i kurun ardından telefonu bilgisayara baglayın ve pc suite i çalıştırın. baglı oldugu onaylanında dosya kısmına tıklayıp internete baglan ı seçin telefondan internete gireceksiniz o zaman. juikusof gibi bir program var ilk olarak onunla denedim beceremedim sonra böyle denedim oldu. programı hiç kullanmadım. daha önce anlatıldıysa silinebilir maksat yardımcı olmak

Godfather

Godfather

Üye
Çok çok sağol dostum bu pro ii oldu teşekkürler :)

everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar wifi modem olarak kullanmak için fazladan programa gerek yok ben denedim nokia pc suite i kurun ardından telefonu bilgisayara baglayın ve pc suite i çalıştırın. Baglı oldugu onaylanında dosya kısmına tıklayıp internete baglan ı seçin telefondan internete gireceksiniz o zaman. Juikusof gibi bir program var ilk olarak onunla denedim beceremedim sonra böyle denedim oldu. Programı hiç kullanmadım. Daha önce anlatıldıysa silinebilir maksat yardımcı olmak

arkada kafanı yorma bunlar kolay sorunsuz ve bır havsn oluyor yanı pc suıt ıle bır sey dogru yapılamıyor
iyi kullanımlar

tmtablocu

Üye
dostum bu sertifika hatası veriyo ne yapmam lazım en basit.

ungood20

ungood20

Üye
güzel anlatım olmuş

ihlass

ihlass

Üye
valla işe yararsa güzel... programı aldım, şu anda pc suitle kullanıyorum ama bölesi daha güzel bence, çünkü telefonunda kablosu takılıiken bile kendi kendine çıkıveryo bazen: onun için telefonun kablo giriş yerini bozmamak için kullanmakta yarar var diye düşünüyorum.. Teşekkürler.

alikaracan

alikaracan

Üye
sertitifika hatası diyor yani çalısmıyorrrrr

akula

akula

Üye
süper oldu dostum e71 de çalıştı

AlpReis

AlpReis

Üye
teşekkürler