merlin19
Üye
-
Konu Sahibi
-
Biraz beklersen Windows 7 Laptobumdan aynı olayı resimli anlatayım onda ağ bağlantı olayı farklıdır.teşk güzel insan bu dediğini ben windows 7 de ayarlarına baktım tam uymasada biraz yaklastım ve 5800 modemi buldu ama gerisini getiremedim cünkü öylesine bir deneme amaclı baktım ayrıca win 7 icinde biraz resim ekleyebilirmisin ayrıca internet ne kadar gider kac gb kotalar fiyatlar neler braz acarmısın
Teşekkürler. Sormak istediğim bişey var arkadaşım telefonu pc ye bağladıktan sonra operatörü değilde telefonun kablosuz bağlantısını kullanarak pc den internete girebilirmiyiz ? bu konu hakkında bir bilgin varmı ?
dostum pc ye telefon ile daha hızlı baglanmayı anlatmıssın bir konuda bende n81 8g model nokia marka telefon var pc suite ile bağlanıyorum usb den one touch accesden bağlanmayı deniyorum ama bir türlü bağlanamıyorum birde sen ağ bağlantılarımda telefonun modemini gorebiliyorsun ama benim pcde ağ bağlantılarımda oda gozukmuyor.
yardım edersen cok sevincem dostum şimdiden teşekkur ederim..
Evet malesef yani kullanmak isteyene bişi diyemem ama Bunu söyledim Çünkü insanlar Türkiyede Cepten İnternete Girmenin Nekadar Tehlikeli olduğunu bir nevi anlar sanırımallah razı olsun güzel insan cok faydası oldu cok yardımcı oldun ama mubarek gunde 7 tl ayda 210 tl ufff buna paramı dayanır :S
Evet Bunu Yapmam Mümkün Teorik olarak ama İnan hiç denemedim
Kullandığın işletim sistemin ne?
Xp kullanıyorsan ağ bağlantılarına gir eğer boş beyaz sayfa varsa Üstte şu bölüme bak
--------------- Ekleme ---------------
Evet malesef yani kullanmak isteyene bişi diyemem ama Bunu söyledim Çünkü insanlar Türkiyede Cepten İnternete Girmenin Nekadar Tehlikeli olduğunu bir nevi anlar sanırım)
aşağıdaki tüm yazılım donanım sorunları linkine göz at ordaki sayfada pc suite sorunu adı altında cevap yazdım orayı okursan anlarsın. Modem kısmında telefonun gözükmüyosa bağlantını doğru yapamadın yada sonradan sorun oldu Pc suite ülke ayarlarını ve operatör seçimini doğru yaparsan Pc suite otomatik ayarlarını yapıyor bilgisayardan linke bir göz at dediğim gibi Pc suite sorunu başlığı altında birde telefon üzerinden internete girebiliyomusun telefonun kendi tarayıcısı üzerinden yine yardımcıu olurum ona bi bakdostum pc ye telefon ile daha hızlı baglanmayı anlatmıssın bir konuda bende n81 8g model nokia marka telefon var pc suite ile bağlanıyorum usb den one touch accesden bağlanmayı deniyorum ama bir türlü bağlanamıyorum birde sen ağ bağlantılarımda telefonun modemini gorebiliyorsun ama benim pcde ağ bağlantılarımda oda gozukmuyor.
yardım edersen cok sevincem dostum şimdiden teşekkur ederim..
Evet Bunu Yapmam Mümkün Teorik olarak ama İnan hiç denemedim
Kullandığın işletim sistemin ne?
Xp kullanıyorsan ağ bağlantılarına gir eğer boş beyaz sayfa varsa Üstte şu bölüme bak
--------------- Ekleme ---------------
Evet malesef yani kullanmak isteyene bişi diyemem ama Bunu söyledim Çünkü insanlar Türkiyede Cepten İnternete Girmenin Nekadar Tehlikeli olduğunu bir nevi anlar sanırım)
mevla razı olsun senden güzel tespitte bulunmussun teşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?