cep telefonunla "yatağından" bilgisayarının masue'nu kontrol et. java destekleyen tüm cepler. gell

Sponsorlu Bağlantılar

sotkalı

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
:bilmm tamam şimdi anlaşıldı :ah senin pc jar ve jad dosyalarını tanımadığı için dosya türlerini değiştiriyo. bunun da sebebi ya pc de virüs var ya da bunu tanıyacak programların yüklü değil. çünki sana upload ettiğim dosyayı indirip şimdi bende yükledim ve sorunsuz çaşışıyor :D bunları nerden biliyon diyecek olursan ben bilgisayarcıyım aynı dosya türleri bana da oldu :D bşka pclerle dene yine olmuyosa şansına küs kardeşim :D :evet:

J 3 i s c u i t

J 3 i s c u i t

Üye
Selam. Samsung e200 Marka Telefonda Çalışırmı Acaba?

Teşekkürler.

sotkalı

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
ve aleyküm selam kardeşim. telefonun java destekliyorsa, bluetooth varsa, program sorunsuz yüklendiyse programı başarıyla kullanabilirsin :oke:

Paranoya

Paranoya

Üye
teşekkürler , eline sağlık .

^^_YaKuP_^^

^^_YaKuP_^^

Üye
:bilmm tamam şimdi anlaşıldı :ah senin pc jar ve jad dosyalarını tanımadığı için dosya türlerini değiştiriyo. bunun da sebebi ya pc de virüs var ya da bunu tanıyacak programların yüklü değil. çünki sana upload ettiğim dosyayı indirip şimdi bende yükledim ve sorunsuz çaşışıyor :D bunları nerden biliyon diyecek olursan ben bilgisayarcıyım aynı dosya türleri bana da oldu :D bşka pclerle dene yine olmuyosa şansına küs kardeşim :D :evet:

dediğin gibi olabilir...ama ben çok kez bu siteden bilgisayara .jar .jad .sis .sisx türünde telefon programları indirdim.:ama hepside düzgün çalıştı şu anda bilgisayarda bişey olacağını sanmıyorum ama bi hatalar vardır..:hmmm ama çokk teşk ederim..ilgilendiğin için..:yuru

sotkalı

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
dediğin gibi olabilir...ama ben çok kez bu siteden bilgisayara .jar .jad .sis .sisx türünde telefon programları indirdim.:ama hepside düzgün çalıştı şu anda bilgisayarda bişey olacağını sanmıyorum ama bi hatalar vardır..:hmmm ama çokk teşk ederim..ilgilendiğin için..:yuru

rica ederm arkadaşm :oke:

erdemanil06

erdemanil06

Üye
LİB in icine giriom icndeki dosyalari tele atiom hic biri acilmiyor hatada vermiyor yani basiyorum bisey olmuyor ne yapabilirim

sotkalı

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
LİB in icine giriom icndeki dosyalari tele atiom hic biri acilmiyor hatada vermiyor yani basiyorum bisey olmuyor ne yapabilirim

tmam kardeşim o lib dosyasına girme. yani tam o dizine geldiğinde orda bi tane java program var onu kuracaksın :oke: (jad jar diğer dosyalar ve lib dosyasının bulunduğu bölüm yani )

erdemanil06

erdemanil06

Üye
cevap verdigin icin saol ama yine aynisi oluyor

rapman

rapman

Üye
3 dosya telefonuma ( N95 ) kurulmadı.Geçersiz jar dosyası hatası veriyor.yine de paylaşım için teşekkürler ..

sotkalı

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
3 dosya telefonuma ( N95 ) kurulmadı.Geçersiz jar dosyası hatası veriyor.yine de paylaşım için teşekkürler ..

kardşm o lib dosyasına girmeden 2 tane pro var onu kuracaksın:oke:

erdemanil06

erdemanil06

Üye
o dedigin dosyayida attim ama yine oyle oldu

--------------- Ekleme ---------------

O dedigin dosyayi tele attim ama yine aynisi oldu

sotkalı

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
o dedigin dosyayida attim ama yine oyle oldu

--------------- Ekleme ---------------

O dedigin dosyayi tele attim ama yine aynisi oldu

al kardeşim
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: btkontroljar (2).rar
bu dosyayı kuracaksın 2 tane var 1 tane jar 1 tane jad die. kur kesin kurulacaktır bir çok kişi denedi ve oldu yazıları okursun sende olmamasının sebebi telin verdiği yetkilerden olabilir ama emin de konuşmak istemiyorum bi dene olursa olur olmazsa ypck bişey kalmıyo :oke:

erdemanil06

erdemanil06

Üye
O dedini nerden indircem

TasteKiN

TasteKiN

Üye
denedim evet çalışıyor fakat ben dokunmatik özelliği ile kullanabileceğimi düşünmüştüm bir touchpad misali ama öyle olmadı sanal klavye ile hareket ettirebildim samsung montede. N73 ve Omnia gibi joystic olan telefonlar için ideal olabilir. Teşekkürler arkadaşım...

SinNombre

SinNombre

Üye
bluetooth olmadığı için deneyemiyorum malesef:(

sezai_47

sezai_47

Üye
link olmus yenilersen sevinirim tsklr

erdemanil06

erdemanil06

Üye
Bilgisayarı bulamıyor