mert_bakici
Üye
BOMBA!! Resim veya Videonuzun Başkalarının Görmesini İstemeyanler İçeri!-kendi Yöntemim Forumda yok!
Evet arkadaşlar bu yöntemi tamamen ben geliştirdim sadece benim fikrimdir...
Öncelikle Java uyumlu cep tel.inizde Winrar programı olması gereklidir.bu programı ben yazımın son bölümünde vereceğim.Bu programı tel.inize kuruyoruz. (program Javadır lütfen bunu dikkate alınız)sonra pcmizde sağ tık>>>yeni>>>winrar zip arşiv diyoruz ve bu açtığımız yeni winrar zip arşivine gizlemek istediğimiz video veya resimi atıyoruz.Sonra burda biraz yaratıcılığımızı konuştuyoruz.ona sanki tel.in çok önemli bi dosyası süsü veriyoruz örneğin ben System file.ini ,System file.boot,system file.nes gibi şeyler yazdım yani değişik uzantılar da yazabilirsiniz(doc gibi)bunlar benim usülüm...veya system file değilde başka şeyler de yazabilirsiniz burası artık size kalmış... sonra bu rar zip dosyasını tel.imize bluetooht cardreader veya aktarım kablosu gibi yöntemlerle atıyoruz.tabii bu dosya tel.de zip olduğu veya içinde birşey olduğu gözükmeyecek seçeneklerden de açılmayacak.yanında küçük bir yazılı kağıt simgesi olacak.bu da dosyamızı geerçekten çok iyi gizlenilebilir kılıyor çünkü kimse onun içinde birşey olduğunu çözemez.sonra bunu istediğimiz bir yere öyle çok kullanılmayan bir yere ya da kendi arzumuza göre bir yere yerleştiriyoruz.mesela benim tel. Cyber-shot teli olduğu için ben cyber-shot diye bi klasör açıp onun içine taşıdım güya bu dosyalar kameranın çalışmasını sağlayan sistem dosyaları süsü verdim
bir de şöyle bir sorunuz olabilir biz winrarı kurduktan sonra da mı bu dosyanın yanında öyle yzılı not simgesi olacak,resim veya video olduğu gözükmeyecek? bunun cevabı evettir yani içinde resim veya video olduğunu belli eden hiçbir iz olmayacak ve yazılı kağıt simgesi gözükecek...şimdi winrarı açıyoruz e ve c sürücüleri var e sürücüsü memory card c sürücüsü tel.hafızasıdır biz e yi seçip koyduğumuz zip dosyasını bularak select tuşuna basıyoruzkısa bi süre bekledikten sonra karşımıza resim veya video klasörümüz çıkıyor ve sol tarafta bulunan işaretle kısmına basıyoruz sonra sağ seçeneklerden extract diyoruz ve dosyanın çıkarılmasını bekliyoruz bu dosyanın uzunluğuna bağlıdır bir video isa 5-10 dk.sürer ama başkalarının görmesinden iyidir.sonra size çıkardığını bildirir ve çıkan şey zip dosyasının olduğu yerde hatta hemen altındadır.artık sakladığınız dosyayla istediğini yapabilirsiniz..
Arkadaşlar yazım çok uzun oldu kusura bakmayın ama bilmeyenler için de çok net ve ayrıntılı anlatmaya çalıştım..
Evet arkadaşlar umarım amacınıza ulaşabilirsiniz ve umarım ben yararlı olmuşumdur..
bu yöntem tamamen benim düşüncem bnm fikrimdir.
Sürç-i Lisan ettiysem affola...
BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA GÜZELDİR VE HERŞEYİ YOLUNA SOKMAK İÇİN BİR PLAN VARDIR...=PRİSON BREAK=MİCHEAL SCOFİELD
Link:
Öncelikle Java uyumlu cep tel.inizde Winrar programı olması gereklidir.bu programı ben yazımın son bölümünde vereceğim.Bu programı tel.inize kuruyoruz. (program Javadır lütfen bunu dikkate alınız)sonra pcmizde sağ tık>>>yeni>>>winrar zip arşiv diyoruz ve bu açtığımız yeni winrar zip arşivine gizlemek istediğimiz video veya resimi atıyoruz.Sonra burda biraz yaratıcılığımızı konuştuyoruz.ona sanki tel.in çok önemli bi dosyası süsü veriyoruz örneğin ben System file.ini ,System file.boot,system file.nes gibi şeyler yazdım yani değişik uzantılar da yazabilirsiniz(doc gibi)bunlar benim usülüm...veya system file değilde başka şeyler de yazabilirsiniz burası artık size kalmış... sonra bu rar zip dosyasını tel.imize bluetooht cardreader veya aktarım kablosu gibi yöntemlerle atıyoruz.tabii bu dosya tel.de zip olduğu veya içinde birşey olduğu gözükmeyecek seçeneklerden de açılmayacak.yanında küçük bir yazılı kağıt simgesi olacak.bu da dosyamızı geerçekten çok iyi gizlenilebilir kılıyor çünkü kimse onun içinde birşey olduğunu çözemez.sonra bunu istediğimiz bir yere öyle çok kullanılmayan bir yere ya da kendi arzumuza göre bir yere yerleştiriyoruz.mesela benim tel. Cyber-shot teli olduğu için ben cyber-shot diye bi klasör açıp onun içine taşıdım güya bu dosyalar kameranın çalışmasını sağlayan sistem dosyaları süsü verdim
bir de şöyle bir sorunuz olabilir biz winrarı kurduktan sonra da mı bu dosyanın yanında öyle yzılı not simgesi olacak,resim veya video olduğu gözükmeyecek? bunun cevabı evettir yani içinde resim veya video olduğunu belli eden hiçbir iz olmayacak ve yazılı kağıt simgesi gözükecek...şimdi winrarı açıyoruz e ve c sürücüleri var e sürücüsü memory card c sürücüsü tel.hafızasıdır biz e yi seçip koyduğumuz zip dosyasını bularak select tuşuna basıyoruzkısa bi süre bekledikten sonra karşımıza resim veya video klasörümüz çıkıyor ve sol tarafta bulunan işaretle kısmına basıyoruz sonra sağ seçeneklerden extract diyoruz ve dosyanın çıkarılmasını bekliyoruz bu dosyanın uzunluğuna bağlıdır bir video isa 5-10 dk.sürer ama başkalarının görmesinden iyidir.sonra size çıkardığını bildirir ve çıkan şey zip dosyasının olduğu yerde hatta hemen altındadır.artık sakladığınız dosyayla istediğini yapabilirsiniz..Arkadaşlar yazım çok uzun oldu kusura bakmayın ama bilmeyenler için de çok net ve ayrıntılı anlatmaya çalıştım..
Evet arkadaşlar umarım amacınıza ulaşabilirsiniz ve umarım ben yararlı olmuşumdur..
bu yöntem tamamen benim düşüncem bnm fikrimdir.
Sürç-i Lisan ettiysem affola...
BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA GÜZELDİR VE HERŞEYİ YOLUNA SOKMAK İÇİN BİR PLAN VARDIR...=PRİSON BREAK=MİCHEAL SCOFİELD
Link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

bu winrarı baska nasıl kurabilirim. oyun ve uygulamalar kısmı acılmıyor