Cep telefonunda 2 saniyede sertifikalama işlemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sozcelyk

sozcelyk

Üye
çok teşekkürler.

nokianın mobile sözlük uygulamısını yüklemeye çalıştım. sayenizde sertifika verdim. fakat şimdide istenmeyen bir program diyo yine yüklemiyo. bunu neden yapıyodur... teşekkürler.

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
Merhaba

Sonunda beklediginiz konuyu acmayı başardım. Zaman ayırıp da ancak hazırlayabildim. Fazla sözü uzatmadan anlatıma başlayayım.

Öncelikle aşağıdaki programı telefona yükleyin.

ondan sonra size verdiğimiz sertifika dosyasının içinde iki adet parça var, biri c.e.r diğeri k.e.y o iki dosyayı dosya yönetici yardımıyla (ben x-plore programını kullandım) iki parçayı C/data/free signer klasörunun içine atın. Daha önce orada bulunan 3 dosyayı silin.

Menüye girin 'free signer' uygulamasını açın.

Sol seçim tuşuna basarak seçenekleri açın ve settings (ayarlara) girin.

Önünüze çıkacak ilk iki sıradaki 'self sing cert' gelin ve orta seçim tuşuna basın ve çıkan dosyayı seçin, alt satırdakine de aynı şekilde çıkan dosyayı seçin (seçtiğimiz dosyalar işlemin başındaki bir klasöre taşıdığımız dosyalardır :) )

Seçeneklerin aşağısında yer alan 'sing cer' seçeneğine gelin, cer dosyası çıkıyorsa seçin, eğer çıkmıyorsa C/data/free signer yollarını takip edin ve cer dosyasını seçin. Alt satırda da aynı şekilde k.e.y dosyası çıkıyorsa seçin eğer direk çıkmıyorsa C/data/free signer yolunu takip ederek dosyaya ulaşın ve seçin.

Artık ayarlar tamamdir.

Bundan sonra yüklemek istediğiniz programı birkaç işlem ile sertifikalandırarak yükleyeceksiniz. Şu ana kadar yaptığımız ayarları sakin karıştırmayın. Bozarsanız tekrar ayarlayın.

................................................................
PROGRAM SERTIFIKALAMA (IMZALAMA)

1. Programı açın

2. Bu ekran geçecek. Orta seçim tuşuna basın

3. Bu ekran gelecek. Bir nevi dosya yöneticisi gibi. Buradan sertifika yapacağınız dosyayı bulun ve seçin. (Drive C telefon hafızasıdır. Drive E hafıza kartıdir) Dosyanın hafızasını seçin.

4. Klasörlerden dosyanın bulunduğu klasöru seçin. Örnek için dosyalarım diye bir dosya oluşturdum ve onun içine attım. Size tavsiyem sertifika yapacağınız uygulamayı hafıza kartının içine atın, telefon hafızası karışıktır sorun yaşarsınız. Neyse dosyayı seçin.

5. Sertifika yapacağımız dosyayı görüyoruz. Ben googlenin online çeviri programını sertifika yapacağım için onu seçeceğim.

6. Dosyanın üstüne geliyoruz seçeneklerden (Options) add seçeneğini seçiyoruz.

7. Buradan "Sing Sis" seçeneğini seçiyoruz.

8. Görüyoruz ki dosya seçildi ve sertifika yapılmaya hazır.

9. Seçeneklerden (Options) basıyoruz ve gelen seçimlerden "Go!" seçiyoruz.

10. Gördüğünüz gibi seçili program kayboldu. Artık sertifika işlemi bitmiştir. Programı rahatlıkla yükleyebilirsiniz.

11. Gördüğünüz gibi dosyanın bulunduğu yerde iki dosya oldu, biri sertifikalı hali . Sonuna signed eklentisi eklenmiş. Boyutu ise 7kb yükselmiş.

Işlem uzun sürdüğünü sanmayın bu işlemleri sadece 25 saniyede yapıyorum. Bilmeyenler için ayrıntılı bir şekilde hazırladım.

Ayrıntılı bir şekilde anlattım ki herkes yapabilsin.
Alıntı değildir! Alın teridır. Emeğe saygılı olalım. Paylaşım için duaniz ve teşekkürleriniz yeterlidir.

Sertifikanız yoksa aşağıdaki konuyu ziyaret edebilirsiniz.
http://www.maxicep.com/symbian-dest...ka-islemi-cepte-sadece-2-saniyede-268709.html

ekte verdiğin program süresi gecmiş sertifika diyor .

ya ben 3 yıllık sertifika aldım onu bir türlü işletemiyorum ya yardim edin lütfen :vur

antu

antu

Üye
ekte verdiğin program süresi gecmiş sertifika diyor bu programı telefona yükleyemedikten sonra verdiğiniz işlemlerin hiç bir önemi kalmıyor yinede emekleriniz için teşekkürler

nazirhazir

Üye
dostum harikasın allahrazı olsun senden okadar uğraştım olmadı senin yöntem sayesinde başardım tel modelim e71 emeğne sağlık çok sağol

--------------- Ekleme ---------------

antu dostum süresi geçmiş diyosa telin arihini bisene gerial olmadı 1 senedaha böyldene olucak

bağlantı hatası

Üye
ya usta o programı yükleyebilsem deneyeccem aamma o bile yüklenmio ki

slowmen

slowmen

Üye
bende alabilirmiyim?

blackbody_34

Üye
eyvallah

slowmen

slowmen

Üye
ben beceremedim
biri yardım etsinpls :)

MirzaDadas

MirzaDadas

Üye
Bir sertifikada bana verebilimisiniz?

playka

Üye
ya bu freesigner, maxisigner vs.. btün sertifika programlarını denedim fakat hepsi de sertifika istiyo.. yükleyemedim yani.. bu problemi nası çözücez? bana yardımcı olabilicek warsa 05073652455 tel numaram.. çaldırın ben arayım halledelim.. deli oldum yemn ederm.. şimdiden teşekkr ederm..

buarada tel im 6500 değil e71

77bartu77

Üye
saol

roethlisberger

roethlisberger

Üye
Yaa kardeş ben sertifikamı aldım.Dediğin herşeyi yaptım.Ama tam sertifikalandırdığım programı yüklicem dosya bozuk diyo...Benim teldemi sorun var acaba.

yusufakkurt

Üye
wallaha çok teşekkürler 3 ay sononda sorunu çözdüm

niher07

Üye
ben denedim olmadı.. güvenilmeyen bir sağlayacıdan alınan korumalı nesne yüklenemez dedi

akulata

Üye
paylaşım için saol

erbay76

Üye
emegine saglık kardeşim.ancak (freesigner) ı bulamadım.yardım lütfen...:evet:

destroy116

destroy116

Üye
Teşekkürler

En sonunda yaptım tşk Lazoflu

sui_32

Üye
güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan sertifika diye hata veriyor .ne yapmam lazım

babat

Üye
lazoflu sana gerçekten teşekkür ederim.
epey zamandır uğraşıyordum.senin sayende bu işi çözdüm. allah razı olsun

mhd04

Üye
çok hoş saol dehşet bişey....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt