free signer diye bir dosya bulamadimki içine atayimç yardım?
bi dosyayı sertifilandırmak ıstedıgımde ''errors found in operation. Logs are write to C:/Data/FreeSigner/FreeSigner.log'' bu hata raporu cıkıo ?????????
--------------- Ekleme ---------------
Tamamdir hallettim, cok saol
evet yaa freesigner i yukleyemedim bende, maxifreesigneri da denedim olmadi tarihi 2008 yaptim ,tarih yanlis uyarisi verip yuklemeyi iptal edio,yemedi yani,alternatif program varmi bu freesigneri,pc de yapayim dedim signix miydi neydi ondada trojan cikti icinde,nasi cikcam bu isin icinden certifikalar hazir elde ama isleyemedikkardesim bu free signer i yukedik fakat oda sertifika istiyor nasıl is anlamadım bi yardımcı olun yav
--------------- Ekleme ---------------
Kardesim eline emegine saglık gercekten cok ugrastım ama sonunda basardım yapamayan arkadaslar olursa her sekilde yardımcı olmaya hazırım ozel mesaj yazabilirler LAZOFLUUUUUUUUUUU BİR NUMARASIN USAĞUM![]()
expried certifika diyo bu olmayacak sanırım.verdiğin programı yükleyemedim certifika probleminden dolayıexpried certifika diyo bu olmayacak sanırım.
ben de bulamadım. Please help...free signer diye bir dosya bulamadimki içine atayimç yardım?
ben de bulamadım. Please help...