Cep telefonuna gelen en son sms...??

Sponsorlu Bağlantılar

NewSoldier

NewSoldier

Üye
değerli abonemiz hemen 20 tl yükleyerek 10dk sı 50 krş a konuşma sürenizi uzatabilirsiniz

Dafny

Dafny

Üye
Nerden çıkardın?

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
anlarim ben de çok anlamam :D ama anlarim yani belli eder araba zaten kendini , mesela arabanin kapisini 3,4kez aç kapa yaparlar rahat kapaniyosa hor kullanilmamis anlamina geliyo :D ama bayagi iyi anlayan arkadaslarimda çok , ankaradan istanbuldan nereden istersen al rizeye götürmek en fazla 250ye mal olur , sahibindene de bakiyosun de mi

minoo

minoo

Üye
''Tubayla bana plan ha'' :d::d: Busted! :ehe

• Beğen
Tepkiler: greenmile
Dafny

Dafny

Üye
Nyse.d hadi uyylm hc uyumdm dun gce sbhladk kpnn onunde 4e glıodu yattgmda sbh da dus aldm 7de kalktm ıste uykm cok.d

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ben bsey demedm yaa

muratt agznda bakla islanmyoo masallah hih.d

minoo

minoo

Üye
Tuba bak seni ele vermedim :ehe Korudum seni aşko :d::d:

Son gelen mesaj; ''gördm msjını maxide enselerm hem de cok pis .d gorceniz siz durun smdi 2 kat kızdm .d''

:zuhaha:

greenmile

greenmile

Üye
yaaa git ben agzimi acmadm sor:Dpnar sen bzm pmleri okuyamiyosun dimi .yolarm seni:ehe:nerden ogrendn ya

tuba bana yapamadığı şakayı anlattı ben sana kızdım pınar madem biliyon biliyom desene :D dediğim gibi görüşeceğiz:D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Tuba bak seni ele vermedim :ehe Korudum seni aşko :d::d:Son gelen mesaj; ''gördm msjını maxide enselerm hem de cok pis .d gorceniz siz durun smdi 2 kat kızdm .d'':zuhaha:
nasil ya bisey anlamadm:D

greenmile

greenmile

Üye
kime sorayım pınara mı yalancı ya o bırak:angry:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yaaa syrdnzmi siz.ben bsey demedm ki pinara:D

minoo

minoo

Üye
Nasıl demedin kızım bna anlattn ya :D Konuyu dağıttırmayın bana :ehe

greenmile

greenmile

Üye
yalnız şöyle sakin bi düşününce ben anlattıktan sonra haberim var dedi her ikinizde tehlikelisiniz artık benim için:D

• Beğen
Tepkiler: minoo
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yaaa anlatmadmmm aaaa yalanci olduk burda.D

siz ikiniz bir olup beni kafaya aliyosunuz hih.D

bu da gelen msj konuyu dagtmayalm.d

brak ya besiktas küme düsseydi o zaman rize besiktas maçina giderdin ne güzel .p trabzon tarafinda olcan de mi .p beni hiç davet etme zaten gelmiyorum hih .p daha 0 beden mi takiliyosun .p

greenmile

greenmile

Üye
100 bin liraya mı?yavaş gelsin

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
canım kardesim benim hep mutlu ol.

Elektr0

Elektr0

Üye
yemeği orda yiyeceksen o zaman çayıda burda içelim ok