Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cep telefonuna gelen en son sms...??
Sponsorlu Bağlantılar
Masha
Üye
Turkcell'in kampanyaları işte
Revengeful
Emekli Yönetici
evde 30 w mi sen aşmışsın
Necmati
Üye
işten çıkınca çağrı at
pelın_
tamam birazdan gelırım
Copyright^
Üye
.d bende ama maksat can sıkılmasın .d
pelın_
heyy
ChavRash
Emekli Yönetici
Seni bekle bekle benim içim geçti sen uyumazsın =)
gön: Selçuk: kız mesleğe bomba koysalar senin başına hademenin . . . (o güneş doğar o sabah olur elbet badi)
Silinen Üye 166392
Kapalı Hesap
enver işin yoksa bi gel
DPool
Üye
Turkcell
İndirimli 100 mb kampanyasına tekrar katılabilirsiniz.Hemen 3ay yazın 2222 ye gönderin (Adamlar yurtdışında bile rahat bırakmıyor )
Necmati
Üye
anladım tamam
Amaru Shady
Üye
Twitter'dan
@hboral: RT @mynokiablog: Nokia N9 priced in UK £519.95 (mobilefun)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Necmati
Üye
yok be halledcez
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
"Bir uyku yolunun daha sonuna geldik.. Yayım ve yapımda emeği geçen tüm yastık, yorgan, çarşaf ve rüyamda oynayan artistlere teşekkür eder saygılarımı iletirim. HAYIRLI SABAHLAR".
Bir arkadaşım yollamıştı. En son gelen mesaj bu.
Silinen Üye 166392
Kapalı Hesap
sizin ve yedi ceddinizin ,kandil ,ramazan, kurban,yeniyıl ,23 nisan, 19 mayıs, 29 Ekim, Doğum günü , babalar ve anneler günü, 4 eylül, çanakkale zaferi, Sivas kongresi, hatayın kabulu,malatyanin kaysı festivali, cemrenin düşmesi, pancar sokumu, mart dokuzu, salça kaynatma, pekmez kaynatma ve her ne kadar önemli gününüz varsa şimdiden kutlu olsun, daha sonra vay efendim bana mesaj atmadın, aramadın, sormadın dememeniz dileğiyle...