Cep Telefonuna film yükleme

Konu Sahibi
Cep Telefonuna film yükleme
Cep telefonuma film atmak istiyorum fakat bir türlü adam akıllı konu veya site bulamadım bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazabilirlerse sevinirim.

Şimdi kardeş öncelikle yapman gereken Smart Movie programını yüklemek,daha sonra pc ne Anyvideo converter adlı programı yüklediktedikten sonra, filmleri Anyvideo converter adlı programdan avi uzantısına çevirirsin daha sonra telefonuna atarsın benim telefonum Nokia 5800 Express Music denedim ve çok memnun kaldım sende dene çok memnun kalırsın iyi günler...

Konu Sahibi
.Çok teşekkürler peki hangi siteleri önerirsin film indirmek için Pm atarsan sevinirim

celibar

Üye
coreplayer'da kullanabilirsin.çoğu formatı convert etmeden izleyebilirsin.

saol abi ya bende hep arıyodum ama birtürlü bulamadım

AsCoRbAt

Üye
dvd leri 3 gp formatına çeviren programlaar mevcut bu programlardan herangi birisi senin işini görür

kardeş sen istedigin filimi indir sonra format factory.programını kullanarak filimin boyutunu telefonuna göre ayarla.Birazcık zaman alır ama deyer..

imzamda resimli anlatım yaptığım link mevcuttur.

r.cep

Üye
ee birsey sorcaktım bnmki sonyericson tüm telfnlar için aynı deil mi bu verdiğiniz blgler..

a-yan

Üye
Telefona film indirme sitesi-( film mobi ) google bunu yazın film indirmek için mükemmel bir site