Cep Telefonuna film yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonuna film yükleme
Cep telefonuma film atmak istiyorum fakat bir türlü adam akıllı konu veya site bulamadım bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazabilirlerse sevinirim.

incredibleemrah

incredibleemrah

Üye
Şimdi kardeş öncelikle yapman gereken Smart Movie programını yüklemek,daha sonra pc ne Anyvideo converter adlı programı yüklediktedikten sonra, filmleri Anyvideo converter adlı programdan avi uzantısına çevirirsin daha sonra telefonuna atarsın benim telefonum Nokia 5800 Express Music denedim ve çok memnun kaldım sende dene çok memnun kalırsın iyi günler...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
    Konu Sahibi
.Çok teşekkürler peki hangi siteleri önerirsin film indirmek için Pm atarsan sevinirim :)

celibar

celibar

Üye
coreplayer'da kullanabilirsin.çoğu formatı convert etmeden izleyebilirsin.

dr_esas_çocuk

dr_esas_çocuk

Üye
saol abi ya bende hep arıyodum ama birtürlü bulamadım

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
dvd leri 3 gp formatına çeviren programlaar mevcut bu programlardan herangi birisi senin işini görür

emr-erock

emr-erock

Üye
kardeş sen istedigin filimi indir sonra format factory.programını kullanarak filimin boyutunu telefonuna göre ayarla.Birazcık zaman alır ama deyer..

melihdadas1

Üye
sagol güzel paylaşım

SilentOne

SilentOne

Üye
format factory :D i kullan

daniel_23

daniel_23

Üye
imzamda resimli anlatım yaptığım link mevcuttur.

r.cep

r.cep

Üye
ee birsey sorcaktım bnmki sonyericson tüm telfnlar için aynı deil mi bu verdiğiniz blgler..

a-yan

Üye
Telefona film indirme sitesi-( film mobi ) google bunu yazın film indirmek için mükemmel bir site

Üst Alt