Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cep telefonuda oyun oynanmalımı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lina_TR
Üye
Konu Sahibi
Cep telefonuda oyun oynanmalımı
Arkadaşlar bazı insanlar cep telefonu oyun için deildir der siz ne düşünüyosunuz? Bi cep telefonuyla oyun oynayan en yaşlı kişi kaç yaşındadır merak ediyorum
Kimi insanlar vardır iş için kullanır, kimi insanlar vardır eğlence için.. Oyun da en iyi eğlence araçlarından biri olduğuna göre, sorun yok.
Laz¥
Üye
ChavRash kardeşim gercekten cok güzel yorumlamış
Lina_TR
Üye
Konu Sahibi
Evet bencede
ultradahha
Üye
ben de oynuyorum ama yanlış buluyorum.sonuçta tuş takımına zarar veriyor özellikle fifa,pes gibi oyunlar ve sarjı çok çabuk bitiyor
kartek
Üye
Arkadaşlar eğer gerçekten cep telefonunu oyun için kullanmak istiyorsanız bence 2 cep telefonunuzun olması gerekir çünkü hiç bir cep telefonu oyun oynanmak için tasarlanmaz ayrıntı özelliklerinde oyun geçer.Ben 3600s kullanıyorum yarım saat 1 saat müzik dinliyorm şarjda eksilme olmazken yarım saat oyun oynadıgımda olacakları siz düşünün.Birde eğer gerçekten oyun oynamak gibi bir amacınız varsa daha az şarj giden ögretici nitelikle oyunlar çok fazla sudoku,bulmaca,dama,satranç vb..Yok prensesi kurtaracaz yok rallide dünya şampiyonu olacak yok Brezilyayı yenip Dünya şampiyonu olacaz.. bunları boşverelim her şeyin bir yeri yordamı var..Eğer gerçekten telefonunuzun bataryasının ömrünü yarı yarıya indirmek istiyorsanız oyun oynamak güzel bir fikir olur