Cep telefonu tavsiyeniz (3g li)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonu tavsiyeniz (3g li)
arkadaşlar 500 tl ye kadar özelllikleri en ii cep telefonu önerileriniz nelerdir.Arkadaşım tel alcakta bütçesini verdim ztn belki 510-520 tl ye çıkabilr ama zor
bekliorum...:sn:

• Beğen
Tepkiler: taşkesti

zibidi39

zibidi39

Üye
vaybe eksıden kamerlaı cep telefonu tavsıyenıs dıe konu acılırdı :D benım tavsıyem n73 fıyatını bılmıyorum ama

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
yorum için saol:kop: n73 kaba tel bide eskidi artık genede ii tel ama o olmaz (benim telefonum:))

elive

elive

Emekli Yönetici
n73 derdim ama tel biraz modası geçti 470 tl bulabilirsin ama ben sana nokia n82 tavsiye ederim 599 tl ye gps,wifi,5 mpx kamera herşey var oda çok dersen.. yine nokia 6220 öneririm 470 civarı..

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
6220 i düşünürüm saol tavsiyen için

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
6220 classic bence fiyatına göre çok iyi bir cihaz.tavsiye ederim.

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim galiba 6220 yi aldırcam arkadaşa genede hala açığım tavsiyelerinize :oke:

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Fiyat bakımında 3G li en ucuz nokia N73.6220C tercih edilebilir ama ikinci tercihin parana göre daima N73 olsun

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat bakımında 3G li en ucuz nokia N73.6220C tercih edilebilir ama ikinci tercihin parana göre daima N73 olsun

evt bnde dedim ztn arkadaşa n73 güzel tel bn kullanıorum memnunum fln die ama dio eskidi artık kaba bi tel onun için görüntüde önemliymiş bnde dedim 6220 al ozmn oda bakıo işte telefoncularda
saol yorum içn:oke:

istanbullu_95

istanbullu_95

Üye
bence 6500 alsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt