Cep Telefonu Tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonu Tavsiye
Merhaba arkadaşlar, yine ben ve yine cep telefonu önerisi istiyorum, ama bu sefer son! Arkadaşlar Maksimum 450-600TL arası, maksimum 650TL(en son tercih) bir akıllı istiyorum, en azından elime aldığımda ideos x5ten farkı olsun verdiğim paraya değsin, kafamda lg l7 ve desire c var nasıl telefon bunlar kullananlar yorumlayabilirmi veya başka bir öneri yaparmısınız, Arkadaşlar birde bilmeyen boş konuşmasın bana gidip l620 al demeyin, teşekkürler.

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
güzel kardeşim merhaba.senin seçeneğine göre tavsiyede bulunmak istiyorum.ben şiddetle LG L7 tavsiye ediyorum çünkü gerek ekran çözünürlüğü olsun, gerek donanım olsun ve ekstra bi kaç özellik olsun sonuç olarak LG diyorum.bende daha önce LG'nin Optimus serisinin android telefonunu kullandım yani iyi kötü tecrübem var bunuda belirtmek isterim...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 620 o kadar kötü bir telefon değil aslında.

ikinci el düşünürsen S2 temiz bulabilirsiniz o fiyat aralığında. Custom rom desteği var en azından.

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 620 o kadar kötü bir telefon değil aslında.

ikinci el düşünürsen S2 temiz bulabilirsiniz o fiyat aralığında. Custom rom desteği var en azından.
lumaia 620 iyi telefon ama fiyat aralığımı geçiyor, ikinci elde düşünmüyüorum teşekkürler tavsiyen için :)

- - - Eklendi - - -

güzel kardeşim merhaba.senin seçeneğine göre tavsiyede bulunmak istiyorum.ben şiddetle LG L7 tavsiye ediyorum çünkü gerek ekran çözünürlüğü olsun, gerek donanım olsun ve ekstra bi kaç özellik olsun sonuç olarak LG diyorum.bende daha önce LG'nin Optimus serisinin android telefonunu kullandım yani iyi kötü tecrübem var bunuda belirtmek isterim...
teşekkürler

- - - Eklendi - - -

[h=1]Gigabyte GSmart GS202 nasıl beyler varmı acaba bilen?[/h]

Matthe

Matthe

Üye
L7 alma ya. Arkadaşımda var, çok donup takılıyo telefon. Deli olursun...

Kerim.

Kerim.

Üye
xperia sola 599a

umutbabaaa

Üye
ikinci el s2 alabilirsin temiz ve garantisi 3-5 ay felan olan faturalı

e_cakmak

Üye
ikinci el s2 verebilirim. 600e 2 aylik.

..maHsun..

Üye
motorola atrix

hurol1

Üye
Atrix

fk555897

fk555897

Üye
Bence Motorola Atrix al. Ama almak istemezsen LG L7 güzel telefon.

MrTech

MrTech

Üye
Sola,Atrix,Wonder

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
harici kart desteklemiyo diye duymuştum?

- - - Eklendi - - -

ikinci el s2 alabilirsin temiz ve garantisi 3-5 ay felan olan faturalı
taksitle alacağım için ikinci el zor :)

- - - Eklendi - - -

pardon ama nerde xperia sola 599a?

- - - Eklendi - - -

atrix olmaz beyler sağolun, wonderla solanında fiyatı yüksek inadınamı yapıyonuz anlamıyomki

Matthe

Matthe

Üye
Kardeşim L7 almada ne alırsan al. Pişman olursun L7 aldığına :)

Kerim.

Kerim.

Üye
harici kart desteklemiyo diye duymuştum?

- - - Eklendi - - -

taksitle alacağım için ikinci el zor :)

- - - Eklendi - - -

pardon ama nerde xperia sola 599a?

- - - Eklendi - - -

atrix olmaz beyler sağolun, wonderla solanında fiyatı yüksek inadınamı yapıyonuz anlamıyomki

Goldda.azcik arastirirsan terslemek yerine?

pasa71

Üye

arkadasım ben gecen hafta xperıa sola aldım tel güzel fakat karşıdan gelen ses az geliyor ayarı sonda .Daha sonra araştırdım yalnız ben deyilmişim Gold tan 589*12 taksıt .Pazartesi günü geri yolluyorum bakalım ne uyduracaklar .

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim L7 almada ne alırsan al. Pişman olursun L7 aldığına :)
eyvallah

- - - Eklendi - - -

internete özel değilmiydi o?

- - - Eklendi - - -

arkadasım ben gecen hafta xperıa sola aldım tel güzel fakat karşıdan gelen ses az geliyor ayarı sonda .Daha sonra araştırdım yalnız ben deyilmişim Gold tan 589*12 taksıt .Pazartesi günü geri yolluyorum bakalım ne uyduracaklar .
kardeş internettenmi aldın

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
speria sola nasıl beyler yokmu bilen

by-pegasus

Üye
bulabilirsen omnia hd bence süper bir telefon öneririm. :d:

Takipçi Satın Al

Üst Alt