3gs al 2. el temiz uygun bulabilirsen...
veya samsung... gerisi hikayeee
iphone 3 gs turkcell de faturan varsa 960 lira 24 ay faturana 40 lira... sıfır... 8 gb.. 2. elleri yurt dışı 500-750 arası
bu sim kilitsiz...
ne kadar bütcen var söyle... önerim olur...
Valla nokianın bütün modellerinde uzak dur... Reklamlara fazla inanma... 24 ay 3gs de ısrar ediyorum 750 bütcen var ama... O fiyata nakit elle tutulur bişey alamazsın... Samsung s2 lere bak ama o da 2. önerisi. Sıfırları yine pahalı...
O fiyata... Samsung wawe 3 lere bir bak derim ama bada kullandınmı bilmiyorum... Spot sıfırları seni 100-150 aşaıyor o da...
nokia 701 al istersen c7 de olabilïr butçeye göre güzel cihazlar.
HTC Wildfire S 660 TL
HTC Salsa 700 TL
ben hala 3 gs derim... 24 ay taksitler vade farksız... baba oğluna yapmaz...
htc androidde kasıyor... samsung en iyisi androidde onun da iyi olmasının sebebi ya bilgi hırsızlığı Aplle ile mahkemelikler... ki ekran dokunmatiğinde iphone kalitesi sunana tek marka... ya da aşırı hızlı işlemciler...
ios androidden daha stabil çalışıyor... bu farklar mili saniyelerler ifade edilir ancak... ama menuler arası geçiş kasma var.. ya da çok çok hızlı hiç estetik değil samsuns2
galaxy note n7000 de biraz daha estetik ön planda... neyse benim önerim 3gs
o dediğin modelleri yarı fiyatınında altına satarsın... iphone öle değil...
) seni aşıyor ama ölü fiyatı.. sim kiliti var sıfır...lgler fena değilde ikinci elde sıkıntı çıkarıyo diyolar satman zor olurmuş onlarıLG ler nasıl acaba bi fikriniz var mı
lgler fena değilde ikinci elde sıkıntı çıkarıyo diyolar satman zor olurmuş onları