Cep telefonu olan bu yazıyı mutlaka okusun

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeş sen üstüne düşeni yapıp aydınlatmışsın bizi lakin Telekominikasyon Hizmetleri üstüne düşeni yapmıyor malesef iki telefonum çalındı sonyercsson ve simens telefonlarım.Aradığım zaman Telekominikasyon müşteri hizmetlerini sony ericsson telefonlarını iptal edemdiklerini soylediler simens telefonuda ikinci el aldığımdan dolayı bir işlem yapmıyacaklarını belirttiler ve kayıtta almadılar. Kulandığım operatörler'den hatlarımı geçici dondurdum çalındı diye wodafon sağolsun iki gün içerisinde hatımı ücretsiz kapıma yolladı türksell öyle bir zahmete girmedi.:(

Turkcell yedek sim kart çıkartabilirsin 5 dakikada veriyolar aynı numarani üstelik hazırkartlıysan kontörün filan aynen içinde oluyor

crazysaw

Üye
Sağolasın

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
bılgı ıcın saol kardes

Buğrahan58

Buğrahan58

Üye
TŞK ederim güzel paylaşım...

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Bu Yararlı Bilgileri Öğrenmemize Sebep Olduğun için Teşekkürler..

serkantitxxx

serkantitxxx

Üye
herkes sizin gibi duyarlı

Love Prince

Love Prince

Üye
yararlı bilgiler için teşekkürler

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim

Ahmetbolat

Ahmetbolat

Üye
Emeğine sağlık gerçekten aydınlatıcı bi bilgi umarım bu ve bunun gibi olaylardan kimsenin canı yanmaz.....saygılar

DPool

DPool

Üye
sağol

sinnux

sinnux

Üye
Faydalı olmuş. Teşekkürler. Ben benimkine baktım orijinalmiş. :)

djoz-

djoz-

Üye
Mehmetce38™;1603389' Alıntı:
Yukarıdaki sorunları çözmek için iki somut önerimiz var.
1. Kullanılmış cep telefonunun satışında KDV oranı yüzde 18 yerine yüzde 1 olsun.
Böylelikle, kullanılabilir olanlar kayıt altında ekonomiye kazandırılsın.

iyi hoş ta ikinci el telefonda zaten KDV olmazki.. Ben nihai kullanıcıyım, alırken KDV ödüyorum ama satarken fatura kesemem.. :allalla:

AZADE27

AZADE27

Üye
ne cep tel için kimlik var ne sim kart için nede böyle bi genelge var ama haklısın olması gerek zaten avrupalaşalımda eksiklerin yanlışların önemi yok önce ülke kendini yükseltmeli sonra sen istesende istemesende zaten üst sınıfsın paylaşım için tşk

Godfather

Godfather

Üye
İmei bir işe yaramıyormuş be abi :) Anladım artık onu :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet Hasancığım ama umudunu kesme inşallah bulunur ama sen imeini bildirdin telefon başka şeylerde kullanılırsa yasal yönden bir sıkıntın olmaz en azından beterin beteri var

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
Teşekkürler ...

Genç_fb_li_1907

Genç_fb_li_1907

Üye
Paylaşım icin sağolasın çok iyi ve öğretici olmuş

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi