4MaGuS
Üye
zoom var evet ancak büyütmediğiniz sürece o kadar göze batmıyor ikisini ancak bir arada bu mesefaden alınıyor ve diğer insanlar çıktığı için bu şekilde yapıldı mecburiZoom Var Resim Çok Bozuk
zoom var evet ancak büyütmediğiniz sürece o kadar göze batmıyor ikisini ancak bir arada bu mesefaden alınıyor ve diğer insanlar çıktığı için bu şekilde yapıldı mecburiZoom Var Resim Çok Bozuk
Bozulma Belli Oluyorzoom var evet ancak büyütmediğiniz sürece o kadar göze batmıyor ikisini ancak bir arada bu mesefaden alınıyor ve diğer insanlar çıktığı için bu şekilde yapıldı mecburi
Heleki LCDlerde Filan Çok Göze Batar O Tür Cihazlarda Optik Zoom Olmadiği İçin Zooma Girme Derim 
genelde yapmamaya özen gösteren biriyim dediğim gibi ama güzel bir görüntü olduğu için hem yakından istediğim kısmı öne çıkarmak için biraz fedakarlık ettik, bu arada paylaşmadan önce led ekranda kontrol edicektim onuda unuttuk belki düzenleme yapardım genelde sonradan düzenleme yapmayı sevmiyorumBozulma Belli OluyorHeleki LCDlerde Filan Çok Göze Batar O Tür Cihazlarda Optik Zoom Olmadiği İçin Zooma Girme Derim
![]()
Program Kullanıyormusun? Efekt vs
Meizu mx4
HayırProgram Kullanıyormusun? Efekt vs
Arkası Çok Flu Ama Nasıl Oldu Onu Anlayamadım
Sanırım elimdeki telefonun Nimetlerini Bilmiyorum yada Ona Vakit Ayırıp İlgilenemiyorumÖylesine çektiğim fotolar
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sanırım elimdeki telefonun Nimetlerini Bilmiyorum yada Ona Vakit Ayırıp İlgilenemiyorum![]()

İlk Resim Fena
Herhangi bi oynama efekt felan yok telefonun marifeti diyelimArkası Çok Flu Ama Nasıl Oldu Onu Anlayamadım

Meizu mx4
Nasıl Bir Marifetmiş Nasıl Bir SensörmüşHerhangi bi oynama efekt felan yok telefonun marifeti diyelim![]()