Geç olmuş ama güç olmamış hoş geldin aramızaArtık fotoğrafçılığa bununla devam.

Artık fotoğrafçılığa bununla devam.

18-55 doga fotografi icin 55-300 normal cekimler icin idealdirHayırlı olsun size şimdi iyi bir kaçta lens lazım![]()

Şimdilik kit lens ile idare etmeyi düşünüyorum.Hayırlı olsun size şimdi iyi bir kaçta lens lazım![]()
ileride ND filtre ile 70-300 lens alırım sanırım.Bence acele etmeden 18-55 le bir süre kullanın ihtiyacınız buna parelel ortaya çıkacaktır 70-300 sizi hayel kırıklığına uğratır sanırım. Büyük bir ihtimalle tamron 17-50 düşüneceksiniz bir süre sonra hem mercek kalitesi hem sabit 2.8 diafram içinŞimdilik kit lens ile idare etmeyi düşünüyorum.ileride ND filtre ile 70-300 lens alırım sanırım.

Bana birazda zoom yaparak çekebileceğim türden bir lens gerek. O yüzden 70-300 dedim ancak evet uzun bir süre 18-55 kit lens ile devam edeceğim.Bence acele etmeden 18-55 le bir süre kullanın ihtiyacınız buna parelel ortaya çıkacaktır 70-300 sizi hayel kırıklığına uğratır sanırım. Büyük bir ihtimalle tamron 17-50 düşüneceksiniz bir süre sonra hem mercek kalitesi hem sabit 2.8 diafram için![]()
70-300 oldukca iyi bir aralık zoom için birde makinanın 1.6 çarpanlı 35mm göre 112-480 yaparki super ama canon değilde farlı markalarda o katagoride çok daha başarılı lensler mevcut. Sanırım makine 600D yoksa yanılıyormuyum?Bana birazda zoom yaparak çekebileceğim türden bir lens gerek. O yüzden 70-300 dedim ancak evet uzun bir süre 18-55 kit lens ile devam edeceğim.
Evet makine 600D.70-300 oldukca iyi bir aralık zoom için birde makinanın 1.6 çarpanlı 35mm göre 112-480 yaparki super ama canon değilde farlı markalarda o katagoride çok daha başarılı lensler mevcut. Sanırım makine 600D yoksa yanılıyormuyum?
Lensten tanıdım 650d ve üzerinde daha sessiz STM lensler kit olarak veriliyor tekrar hayırlı olsun paylaşımlarınızıda merakla bekliyoruz kolaylıklar diliyorum.Evet makine 600D.
Aslında 650D düşünmüştüm. Zamanında hepsiburada'da 1400 tl de indirimdeydi. Ancak şuanda hiçbir yerde o kadar ucuz değil ve hepsiburadada o makinenin satışı durdurulmuş durumda.Lensten tanıdım 650d ve üzerinde daha sessiz STM lensler kit olarak veriliyor tekrar hayırlı olsun paylaşımlarınızıda merakla bekliyoruz kolaylıklar diliyorum.


Ucuza satılan 70-300 serisi lens almaBana birazda zoom yaparak çekebileceğim türden bir lens gerek. O yüzden 70-300 dedim ancak evet uzun bir süre 18-55 kit lens ile devam edeceğim.
mutlaka OS/İS olsun18-300 benim favorimdir hocamUcuza satılan 70-300 serisi lens almamutlaka OS/İS olsun
