4MaGuS
Üye
tam aile oldular derken yapılırmı adamlar kim bilir kaç sefer normal tüp bebek denemesi falan yapmışlardırOlay sonrasi infaz edildiler problem yokk [emoji2] [emoji2] [emoji2]
, neyse fazla uzatmıyalımtam aile oldular derken yapılırmı adamlar kim bilir kaç sefer normal tüp bebek denemesi falan yapmışlardırOlay sonrasi infaz edildiler problem yokk [emoji2] [emoji2] [emoji2]
, neyse fazla uzatmıyalımsırf fotorafını çekmek için arıyımı öldürdüntam aile oldular derken yapılırmı adamlar kim bilir kaç sefer normal tüp bebek denemesi falan yapmışlardır, neyse fazla uzatmıyalım

o kadarda değil yani, bunu çektiğim yerde 3-4 tane vardı ölü arı şansımamı artık bilinmez neden öldüklerinide bilmiyorumsırf fotorafını çekmek için arıyımı öldürdün![]()
takılıyorum bende zaten kardeşimo kadarda değil yani, bunu çektiğim yerde 3-4 tane vardı ölü arı şansımamı artık bilinmez neden öldüklerinide bilmiyorum
hepsini beraber çekecektin toplu katliam gibi görünecekti 
iyi oynayamamışınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buda oynanmamis hali
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buda oynanmamis hali
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buda oynanmamis hali
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBugda kaldi yine
valla orjinali çok daha güzel bence. orjinal deki renkler daha canlı geldi bana açıkçası.Bence Az Bişey Pozlamayi Düşürseydin Çok Güzel Bir Resim OlurmuşLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buda oynanmamis hali
Buda oynanmamis hali
Buda oynanmamis hali
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBugda kaldi yine
Pozlamayi nasil dusurcem bi anlatirmisinBence Az Bişey Pozlamayi Düşürseydin Çok Güzel Bir Resim Olurmuş
gercekten bilmiyorum bilenler bi yardimci olursa
Yani Ev Diye Geçer +1 Filan VaryaPozlamayi nasil dusurcem bi anlatirmisingercekten bilmiyorum bilenler bi yardimci olursa
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızAnkara kedisiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuda telefonun kendi hdr i ile cekildiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Usta bunlar. Nexusta varmi google camera kullaniyoYani Ev Diye Geçer +1 Filan Varya![]()

Ben nandroidden Anlamam BilmiyorumUsta bunlar. Nexusta varmi google camera kullaniyo![]()

Başka kamera uygulaması indirUsta bunlar. Nexusta varmi google camera kullaniyo![]()
Fv5 falan denedim ama isosu hep otamatikte degistiremedimBaşka kamera uygulaması indir
Google kamera ayarlarında gelişmiş bölümünden açabilirsin.Fv5 falan denedim ama isosu hep otamatikte degistiremedim
Gelismiste sadece manuel poLama var hocamGoogle kamera ayarlarında gelişmiş bölümünden açabilirsin.
Pozlama ayarı istemiyormuydun önceki mesajında? Orda işte.Gelismiste sadece manuel poLama var hocam

Manuel pozlama buysa zaten acik o +1 falan yok amaPozlama ayarı istemiyormuydun önceki mesajında? Orda işte.![]()
Merso yakıyoPozlamayi nasil dusurcem bi anlatirmisingercekten bilmiyorum bilenler bi yardimci olursa
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızAnkara kedisiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuda telefonun kendi hdr i ile cekildiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
güzel olmuşlar