DarkredBlue61
Üye
Cihazin Kamerası Daha İyi Yapar O İşi Bunda Öyle Patlama Filan OlmazTabiki elbette ancak anlık çekimdi zaten bu örnek . DSC-QX100 favorim şimdilik![]()
Cihazin Kamerası Daha İyi Yapar O İşi Bunda Öyle Patlama Filan OlmazTabiki elbette ancak anlık çekimdi zaten bu örnek . DSC-QX100 favorim şimdilik![]()
ışık hüzmesi için değil çekim kalitesine katkı olsun diyeCihazin Kamerası Daha İyi Yapar O İşi Bunda Öyle Patlama Filan Olmaz

Haa O Ayrida Öbür Türlü Pcde Uğraşma Diye Söyledim Sıkıntı Yokışık hüzmesi için değil çekim kalitesine katkı olsun diye![]()
Selametleiso yu 100 yapıp deklanşör hızınıda 1/300 civarında çekim yaparsanız ışık demetleri düzelirL920Cihazımda yok ankca pcye aktardıklarımdan eklerim kısa sürede.Bir çekim esnasında özellikle tercihen çekmiştim.
Zoom?iso yu 100 yapıp deklanşör hızınıda 1/300 civarında çekim yaparsanız ışık demetleri düzelirL920
zoom yok yolda giderken hareket halinde çekildi birde böyle bir oynama yaptım telefonda
çok güzel duruyor abi, hayran kaldımHDR çekim

Teşekkür ederim kardeşim.çok güzel duruyor abi, hayran kaldım![]()
Hayvanlarla içgüdüsel olarak bir bağ kuruyor olabilir miyim?Valla ya kedi de nasıl bakıyor. Beni görünce ya tırmalar ya da kaçarlar.![]()

Hayvanlarla içgüdüsel olarak bir bağ kuruyor olabilir miyim?![]()

Şu Lambayı Çekerken Evi Az Düşürmeyi Denedinmi ? O Kadarda Süzülme Olmaması LazımNexus 5.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdiden hayırlı olsun abim. Fotoğraflarda çok güzelNokia 603'ten arkeolojik fotoğraflarArtık inşallah bir dahaki fotoğraflar yeni telefonumla olacak