Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert99

osmanmert99

Üye
fotoğrafla aşırı ilgiliym şuan telefon veya kamera almayı düşünüyorum sorim dedim auto focus falan çok önemli benim için birde sürekli internete yüklicem için kalitesi güzel olması lazım
Bence Lumia 1020 almalısın çünkü, Nokia Camera uygulamasında Profesyonel fotoğraf çekmek için gerekli olan bütün ayarlar mevcut. Hemde kaliteli bir telefon almış olursun. Bende Lumia 920 kullanan biri olarak Lumia 1020'yi sana öneririm.

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Bence Lumia 1020 almalısın çünkü, Nokia Camera uygulamasında Profesyonel fotoğraf çekmek için gerekli olan bütün ayarlar mevcut. Hemde kaliteli bir telefon almış olursun. Bende Lumia 920 kullanan biri olarak Lumia 1020'yi sana öneririm.
Ben sony xperia z2derim

boran9999

boran9999

Üye
z2nin 2500 den piyasaya sürülceği söyleniyor şuan en iyi adres lumia 925 ve 1020 gibi görünüyor :D

Bu gün için Vasat ve üzeri tüm telefonlarla çok güzel fotoğraflar çekilebilir. Çok fazla para vermenize gerek yok. Çok kaliteli bir kamerayla en kalitesiz denilen kamera farkını ileri düzeyde fotoğrafcılık bilginiz var ise anlayabilirsiniz. Unutmayın en kaliteli camerayla bile fotoğrafcılık bilginiz yok ise inanılmaz kötü fotoğraflar çekebilirsiniz. Sevgiler

• Beğen
Tepkiler: Kerim. ve 134ugurcan
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Invoke ve boran9999
134ugurcan

134ugurcan

Üye
Bu gün için Vasat ve üzeri tüm telefonlarla çok güzel fotoğraflar çekilebilir. Çok fazla para vermenize gerek yok. Çok kaliteli bir kamerayla en kalitesiz denilen kamera farkını ileri düzeyde fotoğrafcılık bilginiz var ise anlayabilirsiniz. Unutmayın en kaliteli camerayla bile fotoğrafcılık bilginiz yok ise inanılmaz kötü fotoğraflar çekebilirsiniz. Sevgiler
abi bende xperia e var odaklama olmadığı için güzel resim çekemiyorum birde 3 mp internete yüklediğimde fotoğraf hem küçük hemde bulanık gözüküyor var mı önereceğin ayar veya program falan

By_Casparov

By_Casparov

Üye
htc one

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior ve boran9999
boran9999

boran9999

Üye
Bu gün içinden 1 kaç kare LG G2 Beğeninize ;

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov, TheLastWarrior ve Invoke
Türe

Türe

Üye
Son 2 fotoğrafta kontrast çok yoğun sanki

boran9999

boran9999

Üye
Son 2 fotoğrafta kontrast çok yoğun sanki

O fotoğraflarda yoğun ışık alan kısımlar olduğundan parlaklığı 2 tık kısmam gerekiyordu. Dikkatiniz hoşuma gitti tebrik ederim Selamlar

Türe

Türe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: boran9999
By_Casparov

By_Casparov

Üye
  • Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Sıkıntıdan çekmiştim öylesine, eski fotoğraf, efektsiz

Bunu hızlıca çekmiştim:D Instagram efektli

Avm'den kalma, Instagram efektli

Ayvalık-Cunda'dan kalma, Instagram efektli

• Beğen
parafuso

parafuso

Üye
Ben s4 zoom almayı düşünüyorum peki bununla ilgili düşünceniz nedir arkadaşlar.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
  • Beğen
Tepkiler: parafuso
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ben s4 zoom almayı düşünüyorum peki bununla ilgili düşünceniz nedir arkadaşlar.
Bence güzel. Fotoğraf yönündende iyi. Mesela bi s4 miniyle aynı fiyat s4 mini alana kadar onu alırım en azından kamera artısı var. Fotoğraf makinesi gibi çeviriyosun zoom falan yapıyo hoş yani. Bi ara yurt dışı bilet kampayasıylamı ne satılıyodu. Fazla tutulmadı ama iyi cihaz bence.

• Beğen
Tepkiler: parafuso
istisna97

istisna97

Üye

iPhone 4S

• Beğen
Tepkiler: boran9999, TheLastWarrior ve 0MG90

Üst Alt