Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

mcc.twx

Üye
Fotoğraf amaçlı ise tabiki 650d öneririm ama Alırken lensi 18-135 olsun benden tavsiye
18 135 kısa vadede iş görebilir ama şahsen ben 18 55 alıp makineyi öğrenip benim gibi sonradan 55 250 is2 almasını öneririm. Bu şekilde en fazla 100 tl fark olur 18 135den.

boran9999

boran9999

Üye
fotoğrafla aşırı ilgiliym şuan telefon veya kamera almayı düşünüyorum sorim dedim auto focus falan çok önemli benim için birde sürekli internete yüklicem için kalitesi güzel olması lazım

Canon 650 şuan için ideal tavsiyem tam kare bir makinadır( Canon 6D / 5D Mark2- Mark 3 gibi ) ama fiyatlar oldukca yüksek. Başlangıç için Canon 650D Nikon aynı sınıf makinelerden iyi buna en büyük etken gövdede bulunan AF motoru Ayrıca eğer kit lens le almayı düşünüyorsanır mutlaka STM (18-55 STM / 18-135 STM gibi) olanları tercih edin Video çekimlerinde öbür lensler AF yaparken inanılmaz ses yapıyor buna dikkat edin. Benim size önerebileceğim tek lens Tamron 17-50 f/2.8 sabit diafram Bu sayede yetersiz ışık fotoğraflar daha başarılı olur ve istediğiniz alan derinliğini alabilirsiniz. VC uzantılı olanı var VC siz olanı var (VC = IS resim stabilizasyonu) 2 side işinizi görür 2. eli yaklaşık 600-800 TL aralığında. Sevgiler

650D kullanan biri olarak bu gün itibarıyla Canon 6D makinamı aldım param buna yetti. :)

• Beğen
Tepkiler: 134ugurcan, Nextman ve By_Casparov
134ugurcan

134ugurcan

Üye
Canon 650 şuan için ideal tavsiyem tam kare bir makinadır( Canon 6D / 5D Mark2- Mark 3 gibi ) ama fiyatlar oldukca yüksek. Başlangıç için Canon 650D Nikon aynı sınıf makinelerden iyi buna en büyük etken gövdede bulunan AF motoru Ayrıca eğer kit lens le almayı düşünüyorsanır mutlaka STM (18-55 STM / 18-135 STM gibi) olanları tercih edin Video çekimlerinde öbür lensler AF yaparken inanılmaz ses yapıyor buna dikkat edin. Benim size önerebileceğim tek lens Tamron 17-50 f/2.8 sabit diafram Bu sayede yetersiz ışık fotoğraflar daha başarılı olur ve istediğiniz alan derinliğini alabilirsiniz. VC uzantılı olanı var VC siz olanı var (VC = IS resim stabilizasyonu) 2 side işinizi görür 2. eli yaklaşık 600-800 TL aralığında. Sevgiler

650D kullanan biri olarak bu gün itibarıyla Canon 6D makinamı aldım param buna yetti. :)
hayırlı olsun güle güle kullan :)

• Beğen
Tepkiler: boran9999
Kerim.

Kerim.

Üye

Discovery ile çekildi.

• Beğen
Tepkiler: Gönüldaş, boran9999 ve By_Casparov
Joker.

Joker.

Üye

• Beğen
Tepkiler: boran9999 ve By_Casparov
sekajmer

sekajmer

Üye
1020 HDR

• Beğen
Tepkiler: meg1ddo, Fantastik20, boran9999 ve 1 kişi daha
Gönüldaş

Gönüldaş

Üye

General Mobile Discovery çekilmiştir.

• Beğen
Tepkiler: boran9999 ve sekajmer
Joker.

Joker.

Üye

• Beğen
Tepkiler: boran9999, Gönüldaş ve sekajmer
4MaGuS

4MaGuS

Üye
L920 bir kaç kare

• Beğen
Tepkiler: sekajmer, boran9999 ve Gönüldaş
Never Back Down

Never Back Down

Üye
İPHONe 5S HDR

• Beğen
Tepkiler: boran9999, sekajmer ve 4MaGuS
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye

:good:

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Lumia 925 - otomatik mod (hepsi);

güzel bir renk uyumu - sarı taksi tesadüf eseri geçti ordan, sonradan resme bakarken farkettim :)

karşıyaka iskele;

yakın çekim de olabilir hatırlayamadım :)

• Beğen
Tepkiler: sekajmer, By_Casparov, Peocawe ve 1 kişi daha

kskmehtap

Üye
Lg g2 manuel odak. Pek iyi olmadı ama olsun :)

hdr çektim sanırım

bunu 10 mp de çekmişim ya. Amca uzaklara daldı :)

Bu da 10 mp de. Balık tutan abla: )

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: boran9999 ve By_Casparov
boran9999

boran9999

Üye
LG G2 gözünden KAYSERİ ;

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, parafuso, By_Casparov ve 3 diğerleri
2en

2en