Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

kskmehtap

Üye

Lg g2 makro cekim. Manuel olarak odakladim. Guzel bir sümbül fotografi :)

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov, ice cube, boran9999 ve 1 kişi daha
personable

personable

Üye

Galaxy s3 ile çektim

• Beğen
Tepkiler: ice cube ve boran9999
halilcan5594

halilcan5594

Üye
İphone 4s ile inşaat halinde ki evimizden bir panorama çekim

yine 4s ile sütlaç keyfi

4s ile Samsun sahil

Note II ile İstanbul dan bir günyüzü

Not:Fotoğraflarda sadece İphone da bulunan otomatik düzelt ve filtreleme işlemleri kullanılmıştır.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun, Mayk29, ice cube ve 3 diğerleri
esmeran3

esmeran3

Üye
buyrun :) :) sıcak sıcakSu damlasını çekmeye çalıştım :) 10 tane fotoğraf arasında en iyisi bu :)

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun, Mayk29 ve boran9999
boran9999

boran9999

Üye
buyrun :) :) sıcak sıcakSu damlasını çekmeye çalıştım :) 10 tane fotoğraf arasında en iyisi bu :)

Sevgili Yunus emre kardeşim sanırım S4 de Enstantane kontrolü yok(Exif bilgileri yok) bu gibi fotoğrafları spor modda cekersen anı yakalaman biraz daha artar.Selamlar
4s ile Samsun sahil

Not:Fotoğraflarda sadece İphone da bulunan otomatik düzelt ve filtreleme işlemleri kullanılmıştır.

Bu fotoğrafa bayıldım tebrikler.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Sevgili Yunus emre kardeşim sanırım S4 de Enstantane kontrolü yok(Exif bilgileri yok) bu gibi fotoğrafları spor modda cekersen anı yakalaman biraz daha artar.Selamlar

abi anı yakala ile de çekim yaptım ama :) buraya yanlış atmışım şimdi yenisini atıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: boran9999
parafuso

parafuso

Üye
N8 ile bir kaç obje çekimi sıfır efekt uygulanmıştır. Sadece son fotoğrafta çapraz işleme vardır.

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov, kskmehtap, TheLastWarrior ve 2 diğerleri
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
buda biraz uzak çekim oldu kırptım

• Beğen
Tepkiler: Mayk29, nikenroll.kz, esmeran3 ve 2 diğerleri

kskmehtap

Üye

Lg g2 ile bir cicek resmi
G2 ile bir panorama

• Beğen
Tepkiler: Mayk29, By_Casparov, boran9999 ve 2 diğerleri
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Nexus 5 ile .. :)

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun, Mayk29, By_Casparov ve 2 diğerleri
vivianas

vivianas

Üye

G2 ile çekilmiştir :)

• Beğen
Tepkiler: Mayk29 ve .caner.
muxo

muxo

Üye
Burdaki resimlere bakmak cihazların kameraları hakkında iyi fikir veriyor. Lg g2nin kamerasını çok iyi sanırdım. Pek de numarası yokmuş.tek bir zoomda salıveriyor kendini. Ama resimlerden baktığım kadarıyla sony iyi beceriyor bu işi.

Türe

Türe

Üye
Burdaki resimlere bakmak cihazların kameraları hakkında iyi fikir veriyor. Lg g2nin kamerasını çok iyi sanırdım. Pek de numarası yokmuş.tek bir zoomda salıveriyor kendini. Ama resimlerden baktığım kadarıyla sony iyi beceriyor bu işi.
İş biraz da çeken de. Eminim 1020 ile bile berbat fotoğraflar çekecek insanlar vardır.

• Beğen
Tepkiler: .caner.

musti15fb

Üye

G2 ile bir panorama[/quote]

Kardeş, G2 panorama bu kadar az bir yeri mi çekiyor? Yoksa siz mi kapattınız? Bende ki S4 ile kendi etrafımda bir kere rahat dönülüyor.

kskmehtap

Üye
G2 de de var oyle bir mod ben diger moddan cekmeyi tercih ettim ondan

mehmettech

mehmettech

Üye
upload ettiğimiz resmin Linkini koyunca, resim maxicepte tıpkı böyle görünüyormu ?upload ettiğimiz resmin Linkini koyunca, resim maxicepte tıpkı böyle görünüyormu ? Kendi çizimimi çektim+birazda renk canlandırmaKendi çizimimi çektim+birazda renk canlandırmaKendi çizimimi çektim+birazda renk canlandırma

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Upload ettiğinfotoğrafın böyle burdakiler gibi görünmesi için upload ettiğinin sitenin sana verdiği forumlar için olan linki kopyalayıp yapıştıracaksın :)

• Beğen
Tepkiler: mehmettech
mehmettech

mehmettech

Üye
Upload ettiğinfotoğrafın böyle burdakiler gibi görünmesi için upload ettiğinin sitenin sana verdiği forumlar için olan linki kopyalayıp yapıştıracaksın :)
Hemen şimdi yapıyorum sağolun :oke:
Hemen şimdi yapıyorum sağolun :oke: Kameram pek iyi sayılmaz :( elimden geleni yapmaya çalışırım

• Beğen
Tepkiler: boran9999

Üst Alt