Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

3onur5

3onur5

Üye
izmir konak-bostanlı vapuru
samsung galaxy note II

• Beğen
Tepkiler: Mayk29, boran9999, parafuso ve 1 kişi daha

doqukans2

doqukans2

Üye
LG L7 saygılar...

• Beğen
Tepkiler: Mayk29, boran9999 ve hsynkckygcı@
Sixee1905

Sixee1905

Üye
galaxy s3

• Beğen
Tepkiler: Mayk29, FenerbahceMKA, B.A.R.O.N ve 1 kişi daha
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Galaxy note 3 makro ayarı

• Beğen
Tepkiler: Kerim., Mayk29, boran9999 ve 1 kişi daha
esmeran3

esmeran3

Üye
SAMSUNG Galaxy S4 Gökyüzü çekimi :)
@boran9999 boran abi nasıl beğendin mi ?

• Beğen
Tepkiler: Invoke, Mayk29, boran9999 ve 4 diğerleri
esmeran3

esmeran3

Üye
valla ben fotoğrafla ilgileniyorum bayağı bi o yüzden de iyi olabilir

• Beğen
Tepkiler: .caner.
boran9999

boran9999

Üye
SAMSUNG Galaxy S4 Gökyüzü çekimi :)
@boran9999 boran abi nasıl beğendin mi ?

Oldukca başarılı söylenecek tek şey seni tebrik ediyorum kardeşim başarılarının devamını dilerim.

Benim telefon böyle çekmiyor işte :zzz:

Caner kardeşim öncelikle; Aynı cihazı kullanıyorsunuz. Yunus emre kardeşimizin çektiği fotoğraf iyi seninki değil ise Sorun cihazda değilde sizin kullanma şeklinizde olduğunu düşünüyorum bu konuda kendinizi buradaki fotoğraflara bakarak kendinizi geliştirmelisiniz. Bu işi çok iyi bilip herçektiği kare muhteşem olan daha bir kişi tanımıyorum 30-40 kare fotoğraf çekersiniz bunların içinde belki 3-4 kare çok iyidir söylemek istediğimi anlamışsınızdır. Sevgiler

• Beğen
Tepkiler: .caner., 4MaGuS ve esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Oldukca başarılı söylenecek tek şey seni tebrik ediyorum kardeşim başarılarının devamını dilerim.

Caner kardeşim öncelikle; Aynı cihazı kullanıyorsunuz. Yunus emre kardeşimizin çektiği fotoğraf iyi seninki değil ise Sorun cihazda değilde sizin kullanma şeklinizde olduğunu düşünüyorum bu konuda kendinizi buradaki fotoğraflara bakarak kendinizi geliştirmelisiniz. Bu işi çok iyi bilip herçektiği kare muhteşem olan daha bir kişi tanımıyorum 30-40 kare fotoğraf çekersiniz bunların içinde belki 3-4 kare çok iyidir söylemek istediğimi anlamışsınızdır. Sevgiler

Teşekkür ederim abi tam 4 kare çektim en iyisi bu oldu abi :) daha çok resim atacağım buraya

• Beğen
Tepkiler: boran9999
boran9999

boran9999

Üye
  • Beğen
Tepkiler: esmeran3
Türe

Türe

Üye

• Beğen
Tepkiler: boran9999 ve esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Buyrun arkadaşlar yaklaşık 2 km ötede olan bir helikopter :)
Sadece giderken çektim hiç bir uğraşma felan yok :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve boran9999
FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
Galaxy S4 Zoomumla Ankara'daydım bu hafta... Buyrun bakalım beğenecek misiniz birkaç tane atayım dedim :))
Panoramik Anıtkabir

Hamamönü/ Augustus Tapınağı-Hacı Bayram Camii

Anıtkabir'deki dev bayrak ve Ankara

• Beğen
Tepkiler: Kerim., xavxmaxi, boran9999 ve 1 kişi daha
.caner.

.caner.

Üye

Lensde çizikler var ona başlıyorum ben :)

• Beğen
Tepkiler: boran9999
boran9999

boran9999

Üye
Galaxy S4 Zoomumla Ankara'daydım bu hafta... Buyrun bakalım beğenecek misiniz birkaç tane atayım dedim :))
Panoramik Anıtkabir

Hamamönü/ Augustus Tapınağı-Hacı Bayram Camii

Anıtkabir'deki dev bayrak ve Ankara

Emre kardeşim çok çok güzeller emeğine ellerine gözüne sağlık tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.SelamlarObje oldukca güzel çok beğendim. Keşye fotoğrafı gün ışığında çekseydiniz flanştan ötürü arka plan asıl konunun önüne geçmiş.Selamlar

• Beğen
Tepkiler: FenerbahceMKA ve esmeran3
Kerim.

Kerim.

Üye

Denizli/Babadağ
Telefon discovery

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, By_Casparov, FenerbahceMKA ve 3 diğerleri

Üst Alt