Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

boran9999

boran9999

Üye
orjinal resimlerde gözüküyor paylaşılan site ile alakalı galiba onu düzenliyeyim ben teşekkürler bilgilendirme içinnormal resim yükleme sitelerinde paylaştıgım zaman yine gözükmüyor 3 tane site denedim sizin kullandıgınız hangisi acaba birde skydrive denedim o kayıt yapıyor ancak resmi göstermiyor oda anlamadım gitti bir sorun var acaba

Ben imageshack.us sitesinden upload ediyorum sorun yok

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ben imageshack.us sitesinden upload ediyorum sorun yok
anlamadım gitti onda da aynı sorun oluyor bir skydrive da olmuyor incelemek istersen özelden link atayım direk ordan indire bilirsin

sekajmer

sekajmer

Üye
@tadalar çok başarılı 2g ile hepsini göremesemde :)@tadalar benden daha başarılı çekiyorsun bir lafım yok bükemediğin eli öpersin :) ilk 3 resimde ISO'yu 100 - 400 arası verip deklanjör hızı ile aydınlatmayı deneseydin daha net olacağını düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
4MaGuS

4MaGuS

Üye
@tadalar çok başarılı 2g ile hepsini göremesemde :)@tadalar benden daha başarılı çekiyorsun bir lafım yok bükemediğin eli öpersin :) ilk 3 resimde ISO'yu 100 - 400 arası verip deklanjör hızı ile aydınlatmayı deneseydin daha net olacağını düşünüyorum :)
estağfurullah sizde güzel kareler yakalıyorsunuz dediğin gibi bir çok şey denedim sonuç bunlar daha telefonun nerede nasıl çekecegime alışmış degiliz bir çok ayarı olunca kurcalamaya çalışıyoruz zaten bu resimleride kendimi biraz daha geliştirmek için gece çekim istedim ve ayarları azda kurcaladım belki bir sonrakine daha başarılı resimlerle karşınıza çıkarım bu arada 3 resim ıso 400 çekimmiş zaten ordan anlaşılıyor nasıl güzel oldugu

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
sekajmer

sekajmer

Üye
estağfurullah sizde güzel kareler yakalıyorsunuz dediğin gibi bir çok şey denedim sonuç bunlar daha telefonun nerede nasıl çekecegime alışmış degiliz bir çok ayarı olunca kurcalamaya çalışıyoruz zaten bu resimleride kendimi biraz daha geliştirmek için gece çekim istedim ve ayarları azda kurcaladım belki bir sonrakine daha başarılı resimlerle karşınıza çıkarım bu arada 3 resim ıso 400 çekimmiş zaten ordan anlaşılıyor nasıl güzel oldugu
Cepten pek görünmüyordu şimdi detaylı baktım. 920'nin hakkını vermişsiniz gerçekten :) ben hep ISO-100 veriyorum yakınlaştırdığımda bozulmasın diye :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Cepten pek görünmüyordu şimdi detaylı baktım. 920'nin hakkını vermişsiniz gerçekten :) ben hep ISO-100 veriyorum yakınlaştırdığımda bozulmasın diye :)
ah bide tripod olsa onuda yakın zamanda temin etmeye çalışıyorum direk elden almak istiyorumda pek bulamıyorum satış yapan yer neyse fazla uzattık arkadaşlar resim için giriyorlardır konuya

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
0MG90

0MG90

Üye

Instagram efektli, X ProII

• Beğen
Tepkiler: boran9999, OttomaN TigeR ve sekajmer
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
4s : 4saniye boyunca ışığı emmesi
1/16000 : saniyenin 16000'da 1'i anlamına geliyor :)
1020 anı yakalamak konusunda harika! 1/16000 yaptım iso 100 verdi flaş patlayınca ayarı 1/1000 'e çekmiş ve öyle kaydetmiş ve anıda yakalamış :)
1/16000 mi :blink: eos 5d Mark III de bile en fazla 1/8000 oluyor enstantane galiba 1/1600 demek istedin :)

sekajmer

sekajmer

Üye
1/16000 mi :blink: eos 5d Mark III de bile en fazla 1/8000 oluyor enstantane galiba 1/1600 demek istedin :)
@tadalar yine benden hızlısın :) bu arada cevap vermek zorunda değilsin çünkü yöneticilerden tarafından banlanmamıza az kaldı :)

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer, OttomaN TigeR, Nextman ve 1 kişi daha
4MaGuS

4MaGuS

Üye
@tadalar yine benden hızlısın :) bu arada cevap vermek zorunda değilsin çünkü yöneticilerden tarafından banlanmamıza az kaldı :)
sizde niye iso 800 daha fazla lensin büyük olmasından galiba

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
1/16000 de foto çekmek için ortamın çok fazla ışığa maruz kalması gerekir hiç 1/16000 de foto çektiniz mi :blink:

sekajmer

sekajmer

Üye
1/16000 de foto çekmek için ortamın çok fazla ışığa maruz kalması gerekir hiç 1/16000 de foto çektiniz mi :blink:
çektim xenon flaş patladığında 1/1000'e çekiyor ve anı yakalıyor en azından 1020 öyle

4MaGuS

4MaGuS

Üye
açılan konu başlıkları uyarak davranmaya çalıştıgım ve burasında resim kısmı oldugu için resim üzerinde yazı yazmakta sorun çıkacagını düşünmüyorum öyle olsaydı uyarı alırdık kesin

• Beğen
Tepkiler: boran9999
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Az sohbet çok fotoğraf daha yerinde bir karar olur :oke:

• Beğen
Tepkiler: PureFood, boran9999, sekajmer ve 2 diğerleri
boran9999

boran9999

Üye
Yazdan kalma Bir kare ; LG G2

• Beğen
Tepkiler: PureFood, TeknoÖmer, keske22 ve 3 diğerleri
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

• Beğen
Tepkiler: sekajmer, boran9999 ve 4MaGuS
0MG90

0MG90

Üye

Biraz yatay çekmişim acemiliğime verin :)

, efekt x-proII

• Beğen
Tepkiler: AHMED..., Mayk29, hsynkckygcı@ ve 5 diğerleri

Üst Alt