boran9999
Üye
Oldukca başarılı vermişsin carl zeiss'in hakkını tebrik ediyorum kardeşim.
Teşekkürler abi, senin kadar olamasakta elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz işte.Oldukca başarılı vermişsin carl zeiss'in hakkını tebrik ediyorum kardeşim.

Teşekkürler abi, senin kadar olamasakta elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz işte.![]()

Çok başarılı kontraks var mübarekte imrendim![]()
Adamlar yapmış be abi... diyorum ki bazen 920 böyleyse 1020 elimde olsa neler yaparım acep? 
Adamlar yapmış be abi... diyorum ki bazen 920 böyleyse 1020 elimde olsa neler yaparım acep?
![]()

şuan hertaraf kar güzel manzara yok etrafta![]()
teşekkürlerhoşuma gitti![]()

bende bu gün gece çekimi yaptım birazdan bir kaç kare yüklerim arada güzelleride var kötüleride ancak şunu söylemek gerekiyor hareketli arabaların oldugu yerlerde renkler biraz parlak çıkıyor onun dışında sabit nesneleri çok iyi çekim yapabiliyoruz ayarlarını kurcalıyarak hareketlileride çekeriz aslında ama baya karanlık çıkar diye düşünüyorum onuda denemek lazım bir ara aklıma iyi geldi1020'nin diğer yüksek çözünürlüklü kameralardan artısı xenon flaşı ve sunduğu olağanüstü çözünürlük5 metre uzaklıktaki gece çekimi o kadarda net olmuyor açıkçası tatmin edici değil ama en iyisi 1020
![]()

şunun gibi ama dış ortamda karanlık oluyorbende bu gün gece çekimi yaptım birazdan bir kaç kare yüklerim arada güzelleride var kötüleride ancak şunu söylemek gerekiyor hareketli arabaların oldugu yerlerde renkler biraz parlak çıkıyor onun dışında sabit nesneleri çok iyi çekim yapabiliyoruz ayarlarını kurcalıyarak hareketlileride çekeriz aslında ama baya karanlık çıkar diye düşünüyorum onuda denemek lazım bir ara aklıma iyi geldi![]()
bende bu gün gece çekimi yaptım birazdan bir kaç kare yüklerim arada güzelleride var kötüleride ancak şunu söylemek gerekiyor hareketli arabaların oldugu yerlerde renkler biraz parlak çıkıyor onun dışında sabit nesneleri çok iyi çekim yapabiliyoruz ayarlarını kurcalıyarak hareketlileride çekeriz aslında ama baya karanlık çıkar diye düşünüyorum onuda denemek lazım bir ara aklıma iyi geldi![]()
nokia kendi kamera programında var 4s ile 1/16000s poz ayarı, 3200 ıso ayarlama, -3 +3 parlaklık, önü netleme arkayı netleme, ortam seçimide yapılabiliyor yani bir çok ayar var resimleri seçiyorum birazdan yükliyecegim acaba begenecekmisiniz çok meraklıyımCamera FV-5 diye bir proğram var bilmiyorum WP de varmı bilmem var ise uzun pozlama yapılabiliyor o proğramla uzun pozlamalarla gece çekimler oldukca hoş bir araştırın derim.
orjinal resimlerde gözüküyor paylaşılan site ile alakalı galiba onu düzenliyeyim ben teşekkürler bilgilendirme içinnormal resim yükleme sitelerinde paylaştıgım zaman yine gözükmüyor 3 tane site denedim sizin kullandıgınız hangisi acaba birde skydrive denedim o kayıt yapıyor ancak resmi göstermiyor oda anlamadım gitti bir sorun var acabaOldukca başarılı kareler smetrilere dikkat ederseniz çok daha başarılı olabilirlerdi yanlız Exif değerleri okunamadığından fazla bir yorum yapamayacağım. Düzenlediğiniz proğramda exif bilgileriyle beraber kayıt ederseniz daha fazla teknik bilgiye ulaşılabilirdi. Tebrik ediyorum kardeşim.