Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sekajmer ve boran9999
boran9999

boran9999

Üye
:evet: Adamlar yapmış be abi... diyorum ki bazen 920 böyleyse 1020 elimde olsa neler yaparım acep? :D

Pixel olayına fazla takılmamak lazım sanmıyorum çok daha ilerde olduğunu olay Kullanılan optik kalitesinde gerisi tefferuat tabi en önemliside bakış açısı :)

• Beğen
Tepkiler: sekajmer ve OttomaN TigeR
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Xperia L :sirit:

• Beğen
Tepkiler: boran9999 ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

• Beğen
Tepkiler: boran9999, sekajmer ve TheLastWarrior
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
şuan hertaraf kar güzel manzara yok etrafta :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
sekajmer

sekajmer

Üye
1020'nin diğer yüksek çözünürlüklü kameralardan artısı xenon flaşı ve sunduğu olağanüstü çözünürlük:) 5 metre uzaklıktaki gece çekimi o kadarda net olmuyor açıkçası tatmin edici değil ama en iyisi 1020 :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
1020'nin diğer yüksek çözünürlüklü kameralardan artısı xenon flaşı ve sunduğu olağanüstü çözünürlük:) 5 metre uzaklıktaki gece çekimi o kadarda net olmuyor açıkçası tatmin edici değil ama en iyisi 1020 :)
bende bu gün gece çekimi yaptım birazdan bir kaç kare yüklerim arada güzelleride var kötüleride ancak şunu söylemek gerekiyor hareketli arabaların oldugu yerlerde renkler biraz parlak çıkıyor onun dışında sabit nesneleri çok iyi çekim yapabiliyoruz ayarlarını kurcalıyarak hareketlileride çekeriz aslında ama baya karanlık çıkar diye düşünüyorum onuda denemek lazım bir ara aklıma iyi geldi :)

• Beğen
Tepkiler: boran9999
sekajmer

sekajmer

Üye
bende bu gün gece çekimi yaptım birazdan bir kaç kare yüklerim arada güzelleride var kötüleride ancak şunu söylemek gerekiyor hareketli arabaların oldugu yerlerde renkler biraz parlak çıkıyor onun dışında sabit nesneleri çok iyi çekim yapabiliyoruz ayarlarını kurcalıyarak hareketlileride çekeriz aslında ama baya karanlık çıkar diye düşünüyorum onuda denemek lazım bir ara aklıma iyi geldi :)
şunun gibi ama dış ortamda karanlık oluyor

• Beğen
boran9999

boran9999

Üye

Camera FV-5 diye bir proğram var bilmiyorum WP de varmı bilmem var ise uzun pozlama yapılabiliyor o proğramla uzun pozlamalarla gece çekimler oldukca hoş bir araştırın derim.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Camera FV-5 diye bir proğram var bilmiyorum WP de varmı bilmem var ise uzun pozlama yapılabiliyor o proğramla uzun pozlamalarla gece çekimler oldukca hoş bir araştırın derim.
nokia kendi kamera programında var 4s ile 1/16000s poz ayarı, 3200 ıso ayarlama, -3 +3 parlaklık, önü netleme arkayı netleme, ortam seçimide yapılabiliyor yani bir çok ayar var resimleri seçiyorum birazdan yükliyecegim acaba begenecekmisiniz çok meraklıyım

Son düzenleme:
boran9999

boran9999

Üye
Cihazı titretmezseniz yol fotoğrafları oldukca hoş oluyor dediğim gibi kesinlikle hareketsiz titreşimsiz olmalı yoksa bir o kadar kötü oluyor :) Telefonda denemedim genelde bu tür fotoğrafları makinayla uzaktan kumanda ve tripot yardımıyla kareliyorum. Kolay gelsin merak ettim

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
sekajmer

sekajmer

Üye
4s : 4saniye boyunca ışığı emmesi
1/16000 : saniyenin 16000'da 1'i anlamına geliyor :)
1020 anı yakalamak konusunda harika! 1/16000 yaptım iso 100 verdi flaş patlayınca ayarı 1/1000 'e çekmiş ve öyle kaydetmiş ve anıda yakalamış :)

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun ve boran9999
4MaGuS

4MaGuS

Üye
L920 gece çekimi ilk resimden 3 tane farklı şekilde çektim onlarıda paylaşmak istiyorum resimlerin bir kısmını oto ayarda bazılarını kendim ayarlıyarak çektim çok güzel kareler olmasalarda paylaşmak istiyorum sizlerle resimler gece 10 civarında çekilde bu gün birazda resim çekmek için güzel şey bulmak lazım bütün hepsi güzel olmasa değişik kareler çekemeye çalıştım

zoom yaparak çektim o yüzden yakınlaştırmadan bakarsanız daha iyi olur oto ayarda çekildi

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, sekajmer ve boran9999
boran9999

boran9999

Üye
Oldukca başarılı kareler smetrilere dikkat ederseniz çok daha başarılı olabilirlerdi yanlız Exif değerleri okunamadığından fazla bir yorum yapamayacağım. Düzenlediğiniz proğramda exif bilgileriyle beraber kayıt ederseniz daha fazla teknik bilgiye ulaşılabilirdi. Tebrik ediyorum kardeşim.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Oldukca başarılı kareler smetrilere dikkat ederseniz çok daha başarılı olabilirlerdi yanlız Exif değerleri okunamadığından fazla bir yorum yapamayacağım. Düzenlediğiniz proğramda exif bilgileriyle beraber kayıt ederseniz daha fazla teknik bilgiye ulaşılabilirdi. Tebrik ediyorum kardeşim.
orjinal resimlerde gözüküyor paylaşılan site ile alakalı galiba onu düzenliyeyim ben teşekkürler bilgilendirme içinnormal resim yükleme sitelerinde paylaştıgım zaman yine gözükmüyor 3 tane site denedim sizin kullandıgınız hangisi acaba birde skydrive denedim o kayıt yapıyor ancak resmi göstermiyor oda anlamadım gitti bir sorun var acaba

• Beğen

Üst Alt