hoşuma gitti
galaxy s4

HDR çekimin azizliği ama güzel oldu bence...Bu foto nasıl böyle oldu :-)

Hmm anladım hdr çekerken sabit durmamış cihaz anlaşılan ama güzel olmuş :-DHDR çekimin azizliği ama güzel oldu bene...![]()
ufak dedin de aklıma s4 zoom geldicep telefonlarının sensörleri ne kadar ufakta olsa iyi işler çıkarıyor![]()

S4 zoom ın sensörde ufak tüm kompakt makinelerde olduğu gibi :-)ufak dedin de aklıma s4 zoom geldi![]()
S4 zoom ın sensörde ufak tüm kompakt makinelerde olduğu gibi :-)
APS C sensör varda ben mi bilmiyorum :-D
sensor küçüktür de optik zoom için koyulan lenlerden bahsetmiştimAPS C sensör varda ben mi bilmiyorum :-D

Evet iyi zoomu var güzel cihaz :-) kamerası iyi diye şimdiye kadar nokiadan yanaydım ama artık kameraya dikkat etmiyorum etsem s4 zoom olurdu yada G2 :-)sensor küçüktür de optik zoom için koyulan lenlerden bahsetmiştim![]()
1020 kamerada kral ta ki Nokia yeni 41MP çıkarana kadarEvet iyi zoomu var güzel cihaz :-) kamerası iyi diye şimdiye kadar nokiadan yanaydım ama artık kameraya dikkat etmiyorum etsem s4 zoom olurdu yada G2 :-)
tabi herkesin zevki farklı
kimine 5 mp yetiyor bana az geliyor 1020nokia kamera da hep üst seviyeye oynadı zaten1020 kamerada kral ta ki Nokia yeni 41MP çıkarana kadartabi herkesin zevki farklı
kimine 5 mp yetiyor bana az geliyor 1020