Konu başında fotoları düzenlemeyin olduğu gibi koyun diye bir şey yazmamışlar. Bende telefonun kendi uygulamasıyla hoşuma gidecek şekilde düzenleyip koydum. Ne var bunda??photoshop yapmasaydın keşke
Teşekkür ederim. Malzeme kaliteli olunca böyle oluyor@narnia16 Semih saat kulesinde resmen efsaneleşmişsin![]()

Galaxy S4
Hayır dostum ne sakıncası olabilir, Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı Sahmut Yaylası. 3 fotoğrafıda orada çektim.Sevgili baby_face ilk fotoğraftaki yer tam olarak bir sakıncası yoksa öğrene bilirmiyim?LG G2
Hayır dostum ne sakıncası olabilir, Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı Sahmut Yaylası. 3 fotoğrafıda orada çektim.
Galaxy S4
Son çektiğim dört fotoğrafı 2200 metre rakımlı yaylada çektim hava sisliydi ondan dolayı, normal diğer fotoğraflarda problem yok. Hatta güzel bulursam eklerim.kardeşim senin telefon neden soluk çekiyor ?
Iki üç Sayfa geriye gidersen orda var dostum, şimdi daha yeni ekledim sayfayı işgal etmeyelimbitane eklermisin şimdi rica etsem cidden çok soluk duruyorbenimde içime sıkıntı giriyor
![]()