Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
aynen çekemiyorum ben 820'ye çok alışmıştım bunda geceleri çok hassas davranmama rağmen kayma oluyor beğenmiyorum

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
bizim sokak ve köylü babanın hormonsuz tavuğu.
note2

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
4.3 güncelleme sonrası ilk fotoğraf

sekajmer

sekajmer

Üye
4.3 güncelleme sonrası ilk fotoğraf
galaxy s4 4.3 ten sonra berbat oldu şarj sıkıntısı falan :D bizzat inceledim fakat kamerası gerçekten hiç gürültülü veya flu çekmiyor :) 1020 hariç(bakma fırsatım olmadı) hiçbir lumia'da o kadar karıncasız ve gürültüsüz görüntü alamadım tabi ki Tamamen Yazılımsal bir düzeltemediler

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Değerli kardeşim cihazi ilk çıktığında Türkiye de alan biri olarak tüm güncelleme veya normal kullanımda bu tip sorunlar yaşamadım şarj konusuna gelince onuda cihazın klub konusunda örneğini verdim 4.3 tam kullanimda 2 gun gidiyor 4.2 dede hemen hemen aynıydı:)

sekajmer

sekajmer

Üye
Değerli kardeşim cihazi ilk çıktığında Türkiye de alan biri olarak tüm güncelleme veya normal kullanımda bu tip sorunlar yaşamadım şarj konusuna gelince onuda cihazın klub konusunda örneğini verdim 4.3 tam kullanimda 2 gun gidiyor 4.2 dede hemen hemen aynıydı:)
Ben Windows phone kullanıcısıyım s4'ü bir kaç gün yedek olarak kullandım cihaza update yaptım kasma falan çok fazla yapıldı fakat cihaz gerçekten harika! ( Kullanmam için Windows phone olması gerek :D ) Kameraya dönersek 925 ile karşılaştırdığımda benimki oto modda S4 gece modunda çektiğime
925 daha aydınlık fakat çok karıncalı ve zoom yaptığımda bozuluyor
S4 gerçekten hakkını veriyor odakladığım yazılar çok rahatça okunuyor
bu arada çekimler flaşsız :)
Yazılımla düzeleceğini varsayarak beklemedeyim :) ( Zaten yapacak bir şey yok:D )

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Türe

Türe

Üye

Note 3 ile çekildi.

Orijinali için ;

PureFood

PureFood

Üye
Şunu 30 ekim tarihinde çekmişim ama unutulmuş gitmiş. Nokia panorama uygulaması ile, oto mod, İzmir-Mithat Paşa sahili

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve 4MaGuS
PriZm

PriZm

Üye

• Beğen
Tepkiler: cyborg78, boran9999 ve Nextman
frowell

frowell

Üye

• Beğen
Tepkiler: sekajmer ve Nextman
doqukans2

doqukans2

Üye
Arkadaşlar Doğa Fotoğrafı lazım
Fotoğrafcılık klübünden istediler son gün 15 aralık Bendeki telefon Xperia U fotoğraflar fazla güzel değil yada ben ayarlayamıyorum :( doğru açıyı
bana şu ara 10 güne kadar güzel bi fotoğraf çekebilcek varmı PM olarak atarsa iyi olur burdanda atabilir hiç sorun değil bi yardımcı olun

Invoke

Invoke

Üye
Arkadaşlar Doğa Fotoğrafı lazım
Fotoğrafcılık klübünden istediler son gün 15 aralık Bendeki telefon Xperia U fotoğraflar fazla güzel değil yada ben ayarlayamıyorum :( doğru açıyı
bana şu ara 10 güne kadar güzel bi fotoğraf çekebilcek varmı PM olarak atarsa iyi olur burdanda atabilir hiç sorun değil bi yardımcı olun

Forumdan topla :D Eski konularda vardı ben görmüştüm =P Onları boşverip şu konudaki sayfalara bile göz atsan bulursun bir sürü fotoğraf... :D

• Beğen
Tepkiler: doqukans2
doqukans2

doqukans2

Üye
abi o cihaz note 2 mi
eğer note 2 ise bir kez daha aşık oldum cihaza o en üstteki resimdeki kaliteye bittim eridim yeminle bide çiçek resmi harika bende istiyom note 2 de aldıracak adam yok ya :) babama laptop aldırmayıp keşke note 2 aldıraydım
Forumdan topla :D Eski konularda vardı ben görmüştüm =P Onları boşverip, şu konudaki sayfalara bile göz atsan bulursun bir sürü fotoğraf... :D
işte abi bu konu mesela 200 sayfa aramaya kalksam zor bulurum sizde falan arşivinizde yokmudur ki şöyle gıyıda köşede :)

PriZm

PriZm

Üye
abi o cihaz note 2 mi
eğer note 2 ise bir kez daha aşık oldum cihaza o en üstteki resimdeki kaliteye bittim eridim yeminle bide çiçek resmi harika bende istiyom note 2 de aldıracak adam yok ya :) babama laptop aldırmayıp keşke note 2 aldıraydım
Evet Note 2.Ayarları yaptıktan sonra gayet iyi çekiyor bana göre.

Son düzenleme:

Üst Alt