Iso degerini mi oynuyorsun ?aynen çekemiyorum ben 820'ye çok alışmıştım bunda geceleri çok hassas davranmama rağmen kayma oluyor beğenmiyorum
iso + poz süresiIso degerini mi oynuyorsun ?
Poz suresini cok oynarsan netlemede fluluk olur o ayari tutturmak lazimiso + poz süresi
galaxy s4 4.3 ten sonra berbat oldu şarj sıkıntısı falan4.3 güncelleme sonrası ilk fotoğraf
bizzat inceledim fakat kamerası gerçekten hiç gürültülü veya flu çekmiyor
1020 hariç(bakma fırsatım olmadı) hiçbir lumia'da o kadar karıncasız ve gürültüsüz görüntü alamadım tabi ki Tamamen Yazılımsal bir düzeltemedilerBen Windows phone kullanıcısıyım s4'ü bir kaç gün yedek olarak kullandım cihaza update yaptım kasma falan çok fazla yapıldı fakat cihaz gerçekten harika! ( Kullanmam için Windows phone olması gerekDeğerli kardeşim cihazi ilk çıktığında Türkiye de alan biri olarak tüm güncelleme veya normal kullanımda bu tip sorunlar yaşamadım şarj konusuna gelince onuda cihazın klub konusunda örneğini verdim 4.3 tam kullanimda 2 gun gidiyor 4.2 dede hemen hemen aynıydı![]()
) Kameraya dönersek 925 ile karşılaştırdığımda benimki oto modda S4 gece modunda çektiğime
( Zaten yapacak bir şey yok
)925
Macro + Gece
Poz Süresi : 4 sn.
İSO : 100
925
Anı Yakalama
Poz Süresi : 1/50 sn.
İSO : 500
+1kaliteyi makro belirler diyorum ben.Bir de fotograflarda oynama yapıp eklemis bazı arkadaslar bosuna sayfaları sisirmisler oynanmamıs çekimler eklense daha iyi olur
hayır ayaklıktaBisiklet dik mi duruyor?
doğru açıyıArkadaşlar Doğa Fotoğrafı lazım
Fotoğrafcılık klübünden istediler son gün 15 aralık Bendeki telefon Xperia U fotoğraflar fazla güzel değil yada ben ayarlayamıyorumdoğru açıyı
bana şu ara 10 güne kadar güzel bi fotoğraf çekebilcek varmı PM olarak atarsa iyi olur burdanda atabilir hiç sorun değil bi yardımcı olun
Eski konularda vardı ben görmüştüm =P Onları boşverip şu konudaki sayfalara bile göz atsan bulursun bir sürü fotoğraf... 
abi o cihaz note 2 mi
babama laptop aldırmayıp keşke note 2 aldıraydım
işte abi bu konu mesela 200 sayfa aramaya kalksam zor bulurum sizde falan arşivinizde yokmudur ki şöyle gıyıda köşedeForumdan toplaEski konularda vardı ben görmüştüm =P Onları boşverip, şu konudaki sayfalara bile göz atsan bulursun bir sürü fotoğraf...
![]()

Evet Note 2.Ayarları yaptıktan sonra gayet iyi çekiyor bana göre.abi o cihaz note 2 mi
eğer note 2 ise bir kez daha aşık oldum cihaza o en üstteki resimdeki kaliteye bittim eridim yeminle bide çiçek resmi harika bende istiyom note 2 de aldıracak adam yok yababama laptop aldırmayıp keşke note 2 aldıraydım