Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Bunlar da Nexus 4'ten :) çiçek resminde efekt kullanmadan direkt attım, anahtar resminde ise kendi düzenleme programı ile düzenledim.

• Beğen
Tepkiler: boran9999

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

gıwıliler

gıwıliler

Üye
Cıhaz ne

4MaGuS

4MaGuS

Üye
nokia x6 galiba

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
x6

Luck Star

Luck Star

Üye

abi bende de x6 var alakası yok senin fotoğrafla . renkler canlı çekmiyor. ama çok kaliteli gerçekten de benden de bu gelsin

kaliteli ama renklerde sorun var = X6

bunlar X6 dan . ipoddan da eklerim ancak x6 çok detaylı çekiyor. renklerde sorun var

• Beğen
Tepkiler: Mayk29
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Isıgı iyi ayarlamalısın üstelik benim çekimim makro ama sen manzara karesi almıssın.Günesin etkisiyle renklerdeki dogallıgın hafif kaybolması normal bu bir telefon ve lensin boyutu belli yazılım olarak da eski bir cihaz zaten malum

Luck Star

Luck Star

Üye
Isıgı iyi ayarlamalısın üstelik benim çekimim makro ama sen manzara karesi almıssın.Günesin etkisiyle renklerdeki dogallıgın hafif kaybolması normal bu bir telefon ve lensin boyutu belli yazılım olarak da eski bir cihaz zaten malum

evet öyle ancak 4 yıllık cihaz sonuçta :D yeni çıkanlar bile bu kadar çekemiyor.

edit: ipodu makro çekim sayılır yakınlaştırınca kılcallara kadar gösteriyor. korkuyorum bi an :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Günes tam tepeden bakarken fotograf çekersen iyi kareler alamazsın.Zaten böyle bi konuya makro çekimler konmalı manzara çekimleri her cihazda göze hos gelebilir lakin kaliteyi makro belirler diyorum ben.Bir de fotograflarda oynama yapıp eklemis bazı arkadaslar bosuna sayfaları sisirmisler oynanmamıs çekimler eklense daha iyi olur

frowell

frowell

Üye
Hocam ek lens mi kullandınız burada?

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hayir arkadaşım:)

mcnpl4

mcnpl4

Üye

hdr efekti kullandim bu da orjinali: :

• Beğen
Tepkiler: Nextman
sekajmer

sekajmer

Üye
925
Macro + Gece
Poz Süresi : 4 sn.
İSO : 100

925
Anı Yakalama
Poz Süresi : 1/50 sn.
İSO : 500

Türe

Türe

Üye
925 için daha iyi resimler beklerdim şahsen.

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
PureFood

PureFood

Üye
925 için daha iyi resimler beklerdim şahsen.
925 zaten kendisinden fazlasını veriyor. etmenler ve tabi ki çeken de çok önemli. aynı şey bende de oluyor. bazen diyorum bu kadar iyi fotoğraf çekiyorum kendime şaşırıyorum bazen de ben bu işi bırakıyorum diye hayıflanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
Türe

Türe

Üye
925 zaten kendisinden fazlasını veriyor. etmenler ve tabi ki çeken de çok önemli. aynı şey bende de oluyor. bazen diyorum bu kadar iyi fotoğraf çekiyorum kendime şaşırıyorum bazen de ben bu işi bırakıyorum diye hayıflanıyorum.
Yok İşte ben iyi çektiğini bildiğim için onu dedim :good:

Üst Alt