Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
  • Beğen
Tepkiler: beyge123

beyge123

beyge123

Üye
S5 kullanıyorsunuz sanırım acaba kullandıgınız lensi nerden temin ettinğz bz nasıl temin ederiz
Aliexpress ten macro lens

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

0MG90

0MG90

Üye
Niagara'dan devam ediyoruz

Burası da başka yerler :

Sent from mTalk using lumia950
Carl Zeiss lens farkını ortaya koymuş

• Beğen
Tepkiler: lumiacı ve furyzer0
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
S5 kullanıyorsunuz sanırım acaba kullandıgınız lensi nerden temin ettinğz bz nasıl temin ederiz

Aliexpress ten macro lens

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çoğu lens orda sağı solu siyah karanlık kalıyor o yüzden bakmamıştım teşekkir ederim

Ülkemizde bu tür lensler çok pahalı satılıyor. Aliexpresten sipariş verip bir ay beklemek istemiyorsanız 30 cm'lik cetvellerde bulunan büyüteç bölümünü kullanabilirsiniz. Başarılı sonuçlar elde ediliyor. Eğer daha kaliteli bir şey istiyorsanız eski fotoğraf makinesi yada dürbün merceği kullanabilirsiniz.

Tripod olmayınca ancak bu kadar oldu idare edin :)
G4

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
avast

avast

Üye
Ülkemizde bu tür lensler çok pahalı satılıyor. Aliexpresten sipariş verip bir ay beklemek istemiyorsanız 30 cm'lik cetvellerde bulunan büyüteç bölümünü kullanabilirsiniz. Başarılı sonuçlar elde ediliyor. Eğer daha kaliteli bir şey istiyorsanız eski fotoğraf makinesi yada dürbün merceği kullanabilirsiniz.

Tripod olmayınca ancak bu kadar oldu idare edin :)
G4
Uzun pozlama ilemi böyle yaptınız

By_Casparov

By_Casparov

Üye

S7 edge

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: furyzer0

berkmeric18

Üye

G4

By_Casparov

By_Casparov

Üye
yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
Orjinal kamera ek bisey kullanmadim. Arı cok kiprasti ancak bukadar netleyebildim.
Gerçekten hareketli bi arı cinsi. Tırtıl sinek gibi böcekleri az bi ısırıkla sersemletip içine yumurtasını bırakıyor.. Hiç durmaz hakkaten.

Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

berkmeric18

Üye
Gerçekten hareketli bi arı cinsi. Tırtıl sinek gibi böcekleri az bi ısırıkla sersemletip içine yumurtasını bırakıyor.. Hiç durmaz hakkaten.

Bizim bahcede cekiyorum hocsm genelde birsuru bocek cinsi goruyorum degisik degisik. Bu arinin saldirisina ugradim kolumu sisirdi yumurta birakip birakmadigindan supheliyim :D

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
Bizim bahcede cekiyorum hocsm genelde birsuru bocek cinsi goruyorum degisik degisik. Bu arinin saldirisina ugradim kolumu sisirdi yumurta birakip birakmadigindan supheliyim :D
İnşallah bırakmamıştır. Annelik zor iş :) çamur yada yoğurt iyi gelir geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: berkmeric18
furyzer0

furyzer0

Üye
Devam ediyoruz

Sent from mTalk using lumia950

• Beğen
Tepkiler: lumiacı, By_Casparov, yunus_ 123 ve 1 kişi daha
By_Casparov

By_Casparov