avast
Üye
S5 kullanıyorsunuz sanırım acaba kullandıgınız lensi nerden temin ettinğz bz nasıl temin ederiz
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
S5 kullanıyorsunuz sanırım acaba kullandıgınız lensi nerden temin ettinğz bz nasıl temin ederiz
Aliexpress ten macro lensS5 kullanıyorsunuz sanırım acaba kullandıgınız lensi nerden temin ettinğz bz nasıl temin ederiz
Carl Zeiss lens farkını ortaya koymuşNiagara'dan devam ediyoruz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burası da başka yerler :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sent from mTalk using lumia950
Çoğu lens orda sağı solu siyah karanlık kalıyor o yüzden bakmamıştım teşekkir ederimAliexpress ten macro lens
Aliexpress ten macro lens
Çoğu lens orda sağı solu siyah karanlık kalıyor o yüzden bakmamıştım teşekkir ederim
Uzun pozlama ilemi böyle yaptınızÜlkemizde bu tür lensler çok pahalı satılıyor. Aliexpresten sipariş verip bir ay beklemek istemiyorsanız 30 cm'lik cetvellerde bulunan büyüteç bölümünü kullanabilirsiniz. Başarılı sonuçlar elde ediliyor. Eğer daha kaliteli bir şey istiyorsanız eski fotoğraf makinesi yada dürbün merceği kullanabilirsiniz.
Tripod olmayınca ancak bu kadar oldu idare edin
G4
Uzun pozlama ilemi böyle yaptınız
Lens var mı
Orjinal kamera ek bisey kullanmadim. Arı cok kiprasti ancak bukadar netleyebildim.Lens var mı
Dur giprasma diyemedin mi be kardeşim [emoji1]Orjinal kamera ek bisey kullanmadim. Arı cok kiprasti ancak bukadar netleyebildim.
Gerçekten hareketli bi arı cinsi. Tırtıl sinek gibi böcekleri az bi ısırıkla sersemletip içine yumurtasını bırakıyor.. Hiç durmaz hakkaten.Orjinal kamera ek bisey kullanmadim. Arı cok kiprasti ancak bukadar netleyebildim.
Bizim bahcede cekiyorum hocsm genelde birsuru bocek cinsi goruyorum degisik degisik. Bu arinin saldirisina ugradim kolumu sisirdi yumurta birakip birakmadigindan supheliyimGerçekten hareketli bi arı cinsi. Tırtıl sinek gibi böcekleri az bi ısırıkla sersemletip içine yumurtasını bırakıyor.. Hiç durmaz hakkaten.
Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşallah bırakmamıştır. Annelik zor işBizim bahcede cekiyorum hocsm genelde birsuru bocek cinsi goruyorum degisik degisik. Bu arinin saldirisina ugradim kolumu sisirdi yumurta birakip birakmadigindan supheliyim![]()
çamur yada yoğurt iyi gelir geçmiş olsun Efekt vardie herhalde ?s7 edge macro çekim
pro modunda çektim. iso ve efekt ayarlamaları var evetEfekt vardie herhalde ?
Sent from mTalk using lumia950
Çok güzel olmuşpro modunda çektim. iso ve efekt ayarlamaları var evet