programla
----------Eklendi @ 21:14:41 ---------- Yazıldı @ 21:11:59 ----------
buda linki
http://www.maxicep.com/maxipda-turk...signed-turkce-maxipda-443472.html#post3330476
Hacı af yok mu ?
bu ara ben c7 aldım onda da yok ama e6 gibi net çekebiliyo 
hayır hacı yokbu ara ben c7 aldım onda da yok ama e6 gibi net çekebiliyo
![]()
Hacı keşke az daha verip N8 alsaydın bea

Hayır.
Anna yükleyenler var ya konu açanlar.
Yazmışlar kullanıyorum şu ana kadar hiç donma, reset vs. yaşamadım, kasmalar en aza inmiş, menü geçişlerinde sıfır kasma.
Anna yükleyenelerin konularını okumadysan bilemem
----------Eklendi @ 20:48:19 ---------- Yazıldı @ 20:47:17 ----------
Ayrıca s3 kasıyor, donuyor mu dedim.
----------Eklendi @ 20:48:36 ---------- Yazıldı @ 20:48:19 ----------
Ayrıca s3 kasıyor, donuyor mu dedim.
demedın ama anna ile donmalar kasmalar resetler e de halledıldı dıyınce demekkı bundan donma vs var anlamı cıkması normal degılmı.ben s^3 lu telefon kullanmadıgım ıcın donma oluyormu bılmıyorum.fakat senın soyledıgınden o cıkıyor acık bır sekılde ben anna nın gorsellık ve web deneyımının ıyılestırılmesı ıcın cıktıgını soyledım sende bunun yanı sıra donma kasma vs dıyıne o anlam cıktı donma kasma reset olayı zaten yoksa neden anna yı bu amac ıcın cıkarsınlarkı
çünkü öyle yazan kullancları gördum. Ara sıra reset yada donma oluyor dye.
Anna yukleyen ark.larda bu arkadaşlara hitaben kasma/donma olmadgnı yazdıgının dşüncesindeyim ben.
----------Eklendi @ 01:19:36 ---------- Yazıldı @ 01:17:51 ----------
256 mb ram fazla mı.
128 mb v5 lere zor yetiyor s3 içn 256 mb ram fazlada degil.
e tamam, 128 koycak halleri yoktu yani, dogal olarak 256 sonuçta
Arkadasımın N8'i 158 mb'ı görüyordu ama sanırım oynama yapmıs olabilir pek anladıgını sanmıyorum ama bilemiycem.Belki ram kullnımıda elden geçmis olabilir gerçi hiç ram yetmeme sorunu diye bisey duymadım ben S^3 cihazlarda.
256 mb ram symbian'ın pek abartısız uygulamaları için fazla bile.
telefondan memnun musun peki sık sık donma resetlenme gibi sorunları var mı ya da oyunlarda kasmalar ?şmdi hd oyun açtm gt racing ve arka planda hçbşey kapatlmamş (mesaj rehber saat işlem kyd.) 82 mb oyun açıkken boş. Bu da yeterli.
Bu ramblow trial versyon kodu ne bilen var mi bu arada?

hayr taş gbi makina 1 kere kasmadı donmadı valla çok memnunum. Kardeşm aldı telefnu bzde 5800
ram temzledm en son 119 mb boş.

emektarla devam tabi.malesef.
Açtm kapattm 167 mb gordum,
en son 151 mb hocam.

bana mı dedniyiymiş o zaman tavsiye edersin yani