Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bu ne. Ya pokemon gibi :D

denk geldi çektim çin köpeğiymiş çaçamı neymiş ismi

61semih

61semih

Üye

Hayır.
Anna yükleyenler var ya konu açanlar.
Yazmışlar kullanıyorum şu ana kadar hiç donma, reset vs. yaşamadım, kasmalar en aza inmiş, menü geçişlerinde sıfır kasma.
Anna yükleyenelerin konularını okumadysan bilemem

----------Eklendi @ 20:48:19 ---------- Yazıldı @ 20:47:17 ----------

Ayrıca s3 kasıyor, donuyor mu dedim.

----------Eklendi @ 20:48:36 ---------- Yazıldı @ 20:48:19 ----------

Ayrıca s3 kasıyor, donuyor mu dedim.

demedın ama anna ile donmalar kasmalar resetler e de halledıldı dıyınce demekkı bundan donma vs var anlamı cıkması normal degılmı.ben s^3 lu telefon kullanmadıgım ıcın donma oluyormu bılmıyorum.fakat senın soyledıgınden o cıkıyor acık bır sekılde ben anna nın gorsellık ve web deneyımının ıyılestırılmesı ıcın cıktıgını soyledım sende bunun yanı sıra donma kasma vs dıyıne o anlam cıktı donma kasma reset olayı zaten yoksa neden anna yı bu amac ıcın cıkarsınlarkı

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Anna kamera,browser arayüz ve islemcide yenilikler içeriyor.
Kullanıcılardan gelen talepler üzerine yapıldıgı söyleniyor ama bu sayılan özelliklerde kasma donma sorunu çözüldü gibi birsey yok.
Ee haliyle her güncelleme performansı iyilestirmek için yapılır buda öyle olucak dolayısıyla.
İslemcinin ortalama kullanımını arttırmıs yada direkt overclock etmis olabilirler.Bu performansı etkileyen bir unsur baska bir performans düzenlemesi olacagını sanmıyorum.Belki ram kullnımıda elden geçmis olabilir gerçi hiç ram yetmeme sorunu diye bisey duymadım ben S^3 cihazlarda.
256 mb ram symbian'ın pek abartısız uygulamaları için fazla bile.

PureFood

PureFood

Üye
demedın ama anna ile donmalar kasmalar resetler e de halledıldı dıyınce demekkı bundan donma vs var anlamı cıkması normal degılmı.ben s^3 lu telefon kullanmadıgım ıcın donma oluyormu bılmıyorum.fakat senın soyledıgınden o cıkıyor acık bır sekılde ben anna nın gorsellık ve web deneyımının ıyılestırılmesı ıcın cıktıgını soyledım sende bunun yanı sıra donma kasma vs dıyıne o anlam cıktı donma kasma reset olayı zaten yoksa neden anna yı bu amac ıcın cıkarsınlarkı

çünkü öyle yazan kullancları gördum. Ara sıra reset yada donma oluyor dye.
Anna yukleyen ark.larda bu arkadaşlara hitaben kasma/donma olmadgnı yazdıgının dşüncesindeyim ben.

----------Eklendi @ 01:19:36 ---------- Yazıldı @ 01:17:51 ----------

256 mb ram fazla mı.
128 mb v5 lere zor yetiyor s3 içn 256 mb ram fazlada degil.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
çünkü öyle yazan kullancları gördum. Ara sıra reset yada donma oluyor dye.
Anna yukleyen ark.larda bu arkadaşlara hitaben kasma/donma olmadgnı yazdıgının dşüncesindeyim ben.

----------Eklendi @ 01:19:36 ---------- Yazıldı @ 01:17:51 ----------

256 mb ram fazla mı.
128 mb v5 lere zor yetiyor s3 içn 256 mb ram fazlada degil.

S^3 cihazda aktif olarak kullanıcıya 150-160 küsur mb ram kalıyor az birsey degil bu.

PureFood

PureFood

Üye
e tamam, 128 koycak halleri yoktu yani, dogal olarak 256 sonuçta

----------Eklendi @ 01:34:06 ---------- Yazıldı @ 01:30:23 ----------

bu arada s3 knusunda atıp tutuyorum sanma, 24 saat elimde c6 01 var kardeşmin. En yuksek 120mb gordum bdaha bakmadm.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
e tamam, 128 koycak halleri yoktu yani, dogal olarak 256 sonuçta

Bende yeterli diyorum oldugunu söylüyoruz zaten yani ram kullanımını elden geçirmeye gerek yok
Fw isiyle ugrasıyosun bilirsin ram arttırılabiliyor ama 160 mb aktif ram yeterli gibi simdilik.

Belki ram kullnımıda elden geçmis olabilir gerçi hiç ram yetmeme sorunu diye bisey duymadım ben S^3 cihazlarda.
256 mb ram symbian'ın pek abartısız uygulamaları için fazla bile.
Arkadasımın N8'i 158 mb'ı görüyordu ama sanırım oynama yapmıs olabilir pek anladıgını sanmıyorum ama bilemiycem.

PureFood

PureFood

Üye
şmdi hd oyun açtm gt racing ve arka planda hçbşey kapatlmamş (mesaj rehber saat işlem kyd.) 82 mb oyun açıkken boş. Bu da yeterli.
Bu ramblow trial versyon kodu ne bilen var mi bu arada?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
şmdi hd oyun açtm gt racing ve arka planda hçbşey kapatlmamş (mesaj rehber saat işlem kyd.) 82 mb oyun açıkken boş. Bu da yeterli.
Bu ramblow trial versyon kodu ne bilen var mi bu arada?
telefondan memnun musun peki sık sık donma resetlenme gibi sorunları var mı ya da oyunlarda kasmalar ?

PureFood

PureFood

Üye
hayr taş gbi makina 1 kere kasmadı donmadı valla çok memnunum. Kardeşm aldı telefnu bzde 5800 :)
ram temzledm en son 119 mb boş.

----------Eklendi @ 01:57:43 ---------- Yazıldı @ 01:56:20 ----------

oyun da oynadm kasma yok. Menu falan jet gbi. 5800 kullanınca c6yı elime alinca tuhaf oluyorum jet geliyor elime :)

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
hayr taş gbi makina 1 kere kasmadı donmadı valla çok memnunum. Kardeşm aldı telefnu bzde 5800 :)
ram temzledm en son 119 mb boş.

119'da çok düsük ya.Muhtemelen arkaplanda çalısan uygulamalar var ramblow görmese bile :hmmm
Telefonu kapatıp açtıktan sonra bi 5 dakika bekleyip sonra temizleme yaparsan daha iyi olur çünkü bu sekilde arkada depo olmus uygulama olmaz.
Özellikle kamera arkaplanda açık kalıyor ve asırı ram yiyor.

C6-01'i bende inceledim harika bir model birde kampanya varmıs alacaklar için çok harika bir fırsat.
Hayırlısı olsun kardesine vefalı abi yine emektarla devam tabi :d:

PureFood

PureFood

Üye
emektarla devam tabi. :D malesef.
Açtm kapattm 167 mb gordum,
en son 151 mb hocam.

PureFood

PureFood

Üye
şahane valla :D
opera mini atmıyor mobile ı bilemem :D