HOcam uzun pozlamayı nassıl yapıyotsunuz bendede s6 var
Uzun Pozlama denemeleri Note 2
Camera FV-5 le youtubde nasıl kullanıldığını bulabilirsiniz.HOcam uzun pozlamayı nassıl yapıyotsunuz bendede s6 var
Çok iyi çıkmış özellikle ikincisini çok beğendim. Hangi ayarlamaları yaptınız acaba ben de note 4 ile deniyeyim. Daha önce demelerim oldu ama üst geçitte denemiştim köprü sallandığından mıdır nedir benimkiler kesik kesik çıktı
Uzun Pozlama denemeleri Note 2

Çizgilerin belirgin çıkmasını istiyosan isoyu çevrenin ışığına göre kıs yol etraf fazla gözükmesin,ayrıca araçlar kadrana girmeden 3-4 saniye önce bas deklanşöre birde poz süresi önemli yolun ortasında çizgi kesilmesin istiyosan pozlama süresini,ışığın kadranda biteceği yere göre ayarla umarım anlatabildim.Ben yanlış hatırlamıyosam bu hepsini 45 saniye ye ayarladımÇok iyi çıkmış özellikle ikincisini çok beğendim. Hangi ayarlamaları yaptınız acaba ben de note 4 ile deniyeyim. Daha önce demelerim oldu ama üst geçitte denemiştim köprü sallandığından mıdır nedir benimkiler kesik kesik çıktı![]()
o çekerken sigaramdan asılıyodum. Bence Note 4 çok güzel kareler çıkarabilir hadi kolay gele. 
Pro modda pozlama süresi yok maleaefS6 da pro modunda yapabilirsin
Pro modda pozlama süresi yok maleaef
Note 5 de İSO ayarının sol tarafındaki simge pozlama süresi s6 da da aynı kamera uygulaması vardı sanki ama tam hatırlamıyorum yazın kullanmıştım bi dönemPro modda pozlama süresi yok maleaef