Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

tayfn1907

tayfn1907

Üye
Buda benden gelsin.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, gıwıliler, Karavelaa ve 3 diğerleri

tayfn1907

tayfn1907

Üye
Tam Diyecektim Böyle Bİrşeyi Telefon İle Çekemezsin Diye Ama 1020 Miş :) Kaç Sn Pozladın İso 100 Heralde Patlama Pek Yok
L1020 ile herşey mümkün ben daha acemi sayılırım manuel ayarlara tam alışamadım iso 100 ile çekildi fotoğraf 4Sn enstantane süresi ile :)

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
L1020 ile herşey mümkün ben daha acemi sayılırım manuel ayarlara tam alışamadım iso 100 ile çekildi fotoğraf 4Sn enstantane süresi ile :)
4S İyiymiş Normalde Patlama Yapardı Ama Güzel Bence Yinede

tayfn1907

tayfn1907

Üye
4S İyiymiş Normalde Patlama Yapardı Ama Güzel Bence Yinede
Direk ışıkları karşıya alırsam yapıyor patlama bunda'da var aslında beyaz farlar ama o kadar'da normal telefon sonuçta ne yaparsan yap bir dslr olmaz :)

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Direk ışıkları karşıya alırsam yapıyor patlama bunda'da var aslında beyaz farlar ama o kadar'da normal telefon sonuçta ne yaparsan yap bir dslr olmaz :)
1520 İle Yaptiğimda Genelde Patliyordu Sanırım Perde Olmaması İle Alakali
Bunlarda Benim Emektar 808den :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, Karavelaa, abdulk4dir ve 2 diğerleri
0MG90

0MG90

Üye
Cihaz ne?

tayfn1907

tayfn1907

Üye
808'de manuel ayar olanağı olsaydı enstantane süresi gibi mükemmel olurdu ND filtre çok işe yarıyor bende bir mod ile birşeyler yapmak istiyorum bakalım 808'de sensör büyük olduğu için biraz daha net ve doğal görünüyor fotoğraflar bana.

@DarkredBlue61

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
808'de manuel ayar olanağı olsaydı enstantane süresi gibi mükemmel olurdu ND filtre çok işe yarıyor bende bir mod ile birşeyler yapmak istiyorum bakalım 808'de sensör büyük olduğu için biraz daha net ve doğal görünüyor fotoğraflar bana.

@DarkredBlue61
Evet Perdeye Müdahale Ettirmiyor Buda Nd Filtre Gerektiriyor Mecburen Allah'tan Kendinde Var Dediğin Gibi :) İstersen 30 35 TLye DSLRler İçin 58 mm Link Nd Filtre Alabilirsin Sende Pozlama Yaparken İşini Görür Yada Güneş Gözlüğü İlede Olur.Windows Phonede SIkıntı Var Bence Kamera Yönünden Tatmin Etmiyor Beni 1020de Bile Bazen Can Sıkıcı Yazılımsalmıdır Donanımsalmıdır Bilmem Ama Sararmalar Beyaz Dengelerivede Renklerde Bazen Sorun Yaşaniyor Özellikle Bu POzlama Konusunda Lambalar Sizde Daha İnce Çıkıyor

• Beğen
Tepkiler: tayfn1907
tayfn1907

tayfn1907

Üye
Evet Perdeye Müdahale Ettirmiyor Buda Nd Filtre Gerektiriyor Mecburen Allah'tan Kendinde Var Dediğin Gibi :) İstersen 30 35 TLye DSLRler İçin 58 mm Link Nd Filtre Alabilirsin Sende Pozlama Yaparken İşini Görür Yada Güneş Gözlüğü İlede Olur.Windows Phonede SIkıntı Var Bence Kamera Yönünden Tatmin Etmiyor Beni 1020de Bile Bazen Can Sıkıcı Yazılımsalmıdır Donanımsalmıdır Bilmem Ama Sararmalar Beyaz Dengelerivede Renklerde Bazen Sorun Yaşaniyor Özellikle Bu POzlama Konusunda Lambalar Sizde Daha İnce Çıkıyor
Microsoft bilmiyor bu işi kısaca bakalım zamanla yapacağım birşeyler Grip var bende onun üzerinde oynamalar yapacağım :) arada bir konuya fotoğraf eklerim eski N8'imden ve L1020'den Dorum DH'de paylaşım yapıyordum ama artık yapmayacağım özellikle fotoğraf konusunda :)

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Microsoft bilmiyor bu işi kısaca bakalım zamanla yapacağım birşeyler Grip var bende onun üzerinde oynamalar yapacağım :) arada bir konuya fotoğraf eklerim eski N8'imden ve L1020'den Dorum DH'de paylaşım yapıyordum ama artık yapmayacağım özellikle fotoğraf konusunda :)
N8 Kral Makine İdi Zamanında Ama Onda Poz Olayı Sıkıntı İstersen Birde ONla Dene Camera Pro Var Onu İndir Orada İsoyu Düşük Ver Bakalım Ne Kadar Pozlar

tayfn1907

tayfn1907

Üye
Fırsat bulursam denerim onunlada bu tarz annem kullanıyor onu şimdi bu arada N8'dede Nd var makro çekimleri çok fazla iyi zamanla ekleyeceğim buraya'da.

• Beğen
csbaz

csbaz

Üye

Note 4

• Beğen
Tepkiler: abdulk4dir
Invoke

Invoke

Üye
Acuncuğum, iyi günler. Biraz çirkin çıkmışsın; eğer istersen başka resmini koy profile.

tayfn1907

tayfn1907

Üye
Uzun pozlama tekniği diye geçer isoyu düşük tutup enstantane süresini uzatmak gerekiyor bu şekilde fotoğraf çekebilmek için.
@Karavelaa

• Beğen
Tepkiler: abdulk4dir ve Karavelaa

Karavelaa

Üye
burak1553

burak1553

Üye
  • Beğen
Tepkiler: abdulk4dir ve Karavelaa

Üst Alt