Tam Diyecektim Böyle Bİrşeyi Telefon İle Çekemezsin Diye Ama 1020 MişBuda benden gelsin.
Kaç Sn Pozladın İso 100 Heralde Patlama Pek YokL1020 ile herşey mümkün ben daha acemi sayılırım manuel ayarlara tam alışamadım iso 100 ile çekildi fotoğraf 4Sn enstantane süresi ileTam Diyecektim Böyle Bİrşeyi Telefon İle Çekemezsin Diye Ama 1020 MişKaç Sn Pozladın İso 100 Heralde Patlama Pek Yok

4S İyiymiş Normalde Patlama Yapardı Ama Güzel Bence YinedeL1020 ile herşey mümkün ben daha acemi sayılırım manuel ayarlara tam alışamadım iso 100 ile çekildi fotoğraf 4Sn enstantane süresi ile![]()
Direk ışıkları karşıya alırsam yapıyor patlama bunda'da var aslında beyaz farlar ama o kadar'da normal telefon sonuçta ne yaparsan yap bir dslr olmaz4S İyiymiş Normalde Patlama Yapardı Ama Güzel Bence Yinede

1520 İle Yaptiğimda Genelde Patliyordu Sanırım Perde Olmaması İle AlakaliDirek ışıkları karşıya alırsam yapıyor patlama bunda'da var aslında beyaz farlar ama o kadar'da normal telefon sonuçta ne yaparsan yap bir dslr olmaz![]()

Evet Perdeye Müdahale Ettirmiyor Buda Nd Filtre Gerektiriyor Mecburen Allah'tan Kendinde Var Dediğin Gibi808'de manuel ayar olanağı olsaydı enstantane süresi gibi mükemmel olurdu ND filtre çok işe yarıyor bende bir mod ile birşeyler yapmak istiyorum bakalım 808'de sensör büyük olduğu için biraz daha net ve doğal görünüyor fotoğraflar bana.
@DarkredBlue61
İstersen 30 35 TLye DSLRler İçin 58 mm Link Nd Filtre Alabilirsin Sende Pozlama Yaparken İşini Görür Yada Güneş Gözlüğü İlede Olur.Windows Phonede SIkıntı Var Bence Kamera Yönünden Tatmin Etmiyor Beni 1020de Bile Bazen Can Sıkıcı Yazılımsalmıdır Donanımsalmıdır Bilmem Ama Sararmalar Beyaz Dengelerivede Renklerde Bazen Sorun Yaşaniyor Özellikle Bu POzlama Konusunda Lambalar Sizde Daha İnce ÇıkıyorMicrosoft bilmiyor bu işi kısaca bakalım zamanla yapacağım birşeyler Grip var bende onun üzerinde oynamalar yapacağımEvet Perdeye Müdahale Ettirmiyor Buda Nd Filtre Gerektiriyor Mecburen Allah'tan Kendinde Var Dediğin Gibiİstersen 30 35 TLye DSLRler İçin 58 mm Link Nd Filtre Alabilirsin Sende Pozlama Yaparken İşini Görür Yada Güneş Gözlüğü İlede Olur.Windows Phonede SIkıntı Var Bence Kamera Yönünden Tatmin Etmiyor Beni 1020de Bile Bazen Can Sıkıcı Yazılımsalmıdır Donanımsalmıdır Bilmem Ama Sararmalar Beyaz Dengelerivede Renklerde Bazen Sorun Yaşaniyor Özellikle Bu POzlama Konusunda Lambalar Sizde Daha İnce Çıkıyor
arada bir konuya fotoğraf eklerim eski N8'imden ve L1020'den Dorum DH'de paylaşım yapıyordum ama artık yapmayacağım özellikle fotoğraf konusunda 
N8 Kral Makine İdi Zamanında Ama Onda Poz Olayı Sıkıntı İstersen Birde ONla Dene Camera Pro Var Onu İndir Orada İsoyu Düşük Ver Bakalım Ne Kadar PozlarMicrosoft bilmiyor bu işi kısaca bakalım zamanla yapacağım birşeyler Grip var bende onun üzerinde oynamalar yapacağımarada bir konuya fotoğraf eklerim eski N8'imden ve L1020'den Dorum DH'de paylaşım yapıyordum ama artık yapmayacağım özellikle fotoğraf konusunda
![]()
İnşallahFırsat bulursam denerim onunlada bu tarz annem kullanıyor onu şimdi bu arada N8'dede Nd var makro çekimleri çok fazla iyi zamanla ekleyeceğim buraya'da.

Galaxy S4Cihaz ne?
Bu tür fotoğrafları nasıl çekebilirim ?Buda benden gelsin.
Tşk cnm bu iyi saolAcuncuğum, iyi günler. Biraz çirkin çıkmışsın; eğer istersen başka resmini koy profile.
Camera FV de varmı bu özellik ?Uzun pozlama tekniği diye geçer isoyu düşük tutup enstantane süresini uzatmak gerekiyor bu şekilde fotoğraf çekebilmek için.
@Karavelaa
Şuna bir göz atın: "Camera FV-5 Lite"Camera FV de varmı bu özellik ?