DarkredBlue61
Üye
Gece İyi Çekmiş O Zaman O.o Poz Süresi Filan Onlari Yazarmısın Bi 2 Resminde O.oEvet yaklaştırdım, normalde o fotoğraf 5. Kattan çekildi açısını da düşününce mesafeyi tahmin et artık. Bu arada hiç bir çekimde tripod kullanmadım. Kullanmam.
Neresi burası abi? Su falan çok güzel gözüküyor.Su üstü çekim
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Antalya Kurşunlu SelalesiNeresi burası abi? Su falan çok güzel gözüküyor.
ha bire geziyon tabi çekecek çok manzara varAntalya Kurşunlu Selalesiharika bir yer
ben yazayım abi müsait değil galiba ilk resim açık olan iso 640 poz süresi 0.64sn parlaklık 0, ikinci koyu olanda iso 800 deknlanşör hızı 1/14sn parlaklık 0 bunları resmi indiirm özellikler ayrıntılar kısmında görebilirsin bazı resimlerde olmaz saf resim olmadığı için resimde oynama falan yapınca bu bilgiler siliniyor bilginiz yoksa söyliyeyim dedimGece İyi Çekmiş O Zaman O.o Poz Süresi Filan Onlari Yazarmısın Bi 2 Resminde O.o
1\14 Enterasanmiş İyi Pozlamiş O Zamanben yazayım abi müsait değil galiba ilk resim açık olan iso 640 poz süresi 0.64sn parlaklık 0, ikinci koyu olanda iso 800 deknlanşör hızı 1/14sn parlaklık 0 bunları resmi indiirm özellikler ayrıntılar kısmında görebilirsin bazı resimlerde olmaz saf resim olmadığı için resimde oynama falan yapınca bu bilgiler siliniyor bilginiz yoksa söyliyeyim dedim
o ışık için ideal olmuş ancak farklı ortamlarda tabiki değişir bu1\14 Enterasanmiş İyi Pozlamiş O Zaman
İyiymiş Bi Lumia Serisi Alip 808 İle Kapiştiricamda Bakalım Hangisi Oluro ışık için ideal olmuş ancak farklı ortamlarda tabiki değişir bu
1020 denmelisin birde benim telefon onun yanında resim çekmiyor diyebilirim nerdeyse baya fark varİyiymiş Bi Lumia Serisi Alip 808 İle Kapiştiricamda Bakalım Hangisi Olur
Anca Mağazalarad Düşüyor Elime1020 denmelisin birde benim telefon onun yanında resim çekmiyor diyebilirim nerdeyse baya fark var
merhaba yeni üye oldunuz galiba kişisel bilgiler kısmında telefon kısmına numara değilde telefon marka ve modelini yazın
Normal kamera ile gündüz
Evet Dikkkatımı Çekti Benimde Ama Arkadaş Çiğir Açtı En Mantıklısını Yaptımerhaba yeni üye oldunuz galiba kişisel bilgiler kısmında telefon kısmına numara değilde telefon marka ve modelini yazın
telefon modelini öğrenmek istiyen sıkıyorsa arasın gibiEvet Dikkkatımı Çekti Benimde Ama Arkadaş Çiğir Açtı En Mantıklısını Yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?